***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Temmuz 2009 Cuma

Velimeşe Belediye Başkanı Yüksel`den Vali Kemelek`e Ziyaret

Valiler kararnamesiyle Osmaniye valiliğinden Tekirdağ valiliğine atanan Zübeyir Kemelek’e ziyaretler devam ediyor. Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve meclis üyeleri H.İbrahim Kahraman, Mustafa Örnek, vali Zübeyir Kemelek’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Velimeşe beldesi ile ilgili olarak bilgiler veren başkan Rasim Yüksel; bölgede bir çok sanayi tesisinin bulunduğunu belirterek “Beldemizde bir çok sanayi tesisi bulunmaktadır. Sürekli göç alan bir beldeyiz. Bunun bilincinde olduğumuzdan çalışmalarımızı ve programımızı her zaman uzun vadede yatırımlar olarak yapıyoruz. Beldemiz sanayi bölgesi olmasının yanında, iyi bir tarım potansiyeline de sahiptir. Meşhur Velimeşe karpuzunu yeniden bölgede seri bir üretim şekline dönüştürmeyi planlıyoruz. Bunun çalışmalarına da başladık” dedi.
Vali Zübeyir Kemelek, Başkan Rasim Yüksel ve meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Harita üzerinde Velimeşe bölgesini inceleyen Vali Kemelek en kısa zamanda bölgeyi ziyaret edeceğini bildirdi. Başkan Rasim Yüksel ziyaretinin son bölümünde göreve geldiklerinden bu güne kadar olan çalışmaları hakkında Vali Zübeyir Kemelek’e bilgiler verdi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...