***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Aralık 2009 Pazartesi

Çorlu İl Genel Meclisi Üyelerinden müzikli, yemekli gece



Tekirdağ iline bağlı Çorlu İl Genel Meclisi Üyelerinden müzikli, yemekli geceDaire Amir ve Müdürleri, Muhtarlar geceye katıldı
Yıl sonunun yaklaşması ve kaynaşmanın sağlanması nedeniyle Tekirdağ İl Genel Meclisindeki Çorlu’nun seçilmiş il genel meclis üyeleri aldıkları bir kararla müzikli-yemekli gece düzenlediler. Gece Havuzlar Halı sahanın yanındaki Restaurant’ ta gerçekleşti.
Geceye Tekirdağ İl genel Sekreteri Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Tekirdağ İl Genel Meclis Başkanı Münir Karaevli, Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Çorlu Belediye Başkan yardımcıları Serhat Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Çorlu İl Genel Meclis Üyeleri, Orhan Perçinoğlu, Adnan Sülün, Ahmet Ziya Yavuz, Fahrettin Sergin, Recep Şişman, Salih Çelebi, Yenice Belediye Başkanı Mızrap Topaloğlu, Çorlu Ticaret Borsası Başkanı Yüksel Ertan, Ticaret Odası Meclis Başkanı İhsan Erik, Ziraat Odası Başkanı Saffet Albaş katılım gösterdi.
Yemek başlangıcında Çorlu İl Genel Meclisi üyelerinden Fahrettin Sergin tertiplenen geceyle ilgili açıklama yaptı.
Gece eğlenceli ve samimi bir hava içinde geçerken bol bol sohbet edilme imkanı bulundu.
Geceye katılan köy muhtarları, “Çorlu İl Genel Meclisi üyelerimizin böyle bir gece düzenleyip bizleri konuk etmelerinden mutlu olduk. İl Genel Meclis üyelerimiz köylerdeki çalışmalara da ayrı bir önem veriyorlar” dediler.
HABER VE FOTO:Erdal ÖZCAN

Belediye Başkanından personel yemeği


Tekirdağ iline bağlı Malkara ilçesi Belediye Başkanı Birol Kaya, Tüm personeline akşam yemeği verdi. 25 Aralık 2009 Cuma günü akşamı Kardelen Sosyal Tesislerinde saat 19.00’da başlayan yemeğe; Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erol, Sendika Temsilcisi Disk / Genel – İş Sendikası 10 Nolu Trakya Şube Başkanı Alaaddin Öztürk, Belediye Meclis üyeleri, tüm belediye personeli ve eşleri ile yerel basın çalışanları katıldılar.
Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Birol Kaya şunları söyledi; “Değerli çalışma arkadaşlarım ve sevgili basın mensupları… Malkara Belediyesi olarak düzenlediğimiz birlik – beraberlik ve dayanışma yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
2009 yılını bitirmek üzereyiz. Yeni bir yıla gireceğimizin heyecanını yaşıyoruz. Belediye başkanı seçildiğim günden itibaren 9 aydır bu kutsal görevi birlikte yürütüyoruz.
Malkara Belediyesi çalışanları olarak hepimiz bir aileyiz. Görev sürem içerisinde hepimiz güzel ilçemizin güzel insanlarına hizmet ediyoruz. Bu aile içinde sevgi – saygı iletişimiyle Malkara’mıza hizmetin en kalitelisini yapmak istiyorum. Halkımızın kalplerine girebilirsek ne mutlu bize…
Bu tür yemekler bizlerin birbirimize olan bağlılığımızı, sevgi ve saygımızı arttıracaktır. Bu akşam birlikte eğleneceğiz. Tüm meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma iyi akşamlar diliyorum” dedi.
Gece Pop star Birol ile “Yusuf – Yaşar – Özkan” ekibinin oluşturduğu Active Müzik orkestrasının güzel müziği ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar neşe içerisinde devam etti.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Çerkezköy C. Başsavcısı Bülent Üzümden Adliye Personeline Büyük Müjde

ÇERKEZKÖY C.BAŞSAVCISI BÜLENT ÜZÜM, “ADLİYE SARAYI PROJESİ İHALE AŞAMASINA GELDİ. AYRICA NARİN PARK’TAN 25 KONUTLUK BİR BLOK ADLİYE LOJMANI OLARAK ALINACAK, GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR” DEDİ.
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, yaptığı açıklamada Çerkezköy Adliyesinin kısa sürede projelendirme işleminin bitirilerek inşaatına başlanacağını ve aynı zamanda Çerkezköy ve bölgenin en gözde toplu konut alanı olan Narin Park’tan Adalet Bakanlığı’nın bir Blok’un Adliye Lojmanı olarak satın alınması yönünde Narin Park yönetimi ile görüşmeler yaptığını müjdeledi.
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, önceki gün gazetemize yaptığı açıklamada yeni yapılacak olan son derece modern Çerkezköy Adliyesinin şu an itibariyle projesinin bitirilmek üzere olduğunu ve bu konuda imar ile ilgili bir takım sürecin uzadığını, ancak çok kısa bir süre içinde de projenin bitirilerek ihale aşamasına geleceğini belirtti.
Başsavcı Bülent Üzüm, ayrıca Çerkezköy Adliyesinde görev yapan savcı ve hakimler için lojman olarak Narin Park toplu konutlarından 25 konutluk bir blok alınması için Adalet Bakanlığıyla Narin Park yönetiminin görüşmeler yaptığını ve bu görüşmelerin önümüzdeki günlerde olumlu şekilde tamamlanmasını beklediklerini ve adliye lojmanı olarak bir blok halinde satın alınması görüşmelerinin halen devam ettiği ve görüşmelerin neticelenmesi sonucunda Çerkezköy Adliyesi dışında bir de Adliye lojmanına sahip olma imkanına kavuşacağını belirtti.
HABER VE FOTO:Seyit SÜREN

Başlık parası cinayeti

HABER:Metin KARAKUŞ
Kırklareli iline bağlı Babaeski’de bir hafta sonra evlenme düğünleri olacak iki aile arasında başlık parası sebebiyle çıktığı ileri sürülen tartışma cinayetle sonuçlandı.Edinilen bilgiye göre olay, saat: 15.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Kırklareli Caddesi’nde meydana geldi.Babaeski’de hamallık yaparak geçimini sağlayan Ahmet Tarakçı’nın (60) kızı N.T.(20), yine hamallık yaparak geçimini sağlayan M.Z.’nin (51) oğlu Ü.Z.’ye(23) bir süre önce kaçtı. Sonunda anlaşan iki ailenin çocukları arasında 15 Aralık Salı günü resmi nikâh kıyıldı.Düğün törenleri 1 hafta sonra yapılacak çiftin, aileleri arasında bu sefer de başlık parası sebebiyle çıktığı ileri sürülen tartışma iki ailenin karakolluk olmasına neden oldu. Polis Karakolu’nda birbirinden şikâyetçi olan iki aile ifadelerini verdikten sonra evlerine dönmek üzere iken, Ahmet Tarakçı (60) ile M.Z.(51) arasındaki tartışma tekrar başladı.Cadde ortasında tartışmayı sürdüren şahıslardan M.Z.(51) hamallık yaptığında çuvalların ağzını açmak için kullandığı bıçağı belinden çıkararak Ahmet Tarakçı’ya sapladı.Karın boşluğundan isabet eden bıçak darbesi ile ağır yaralanan Ahmet Tarakçı, 112 Acil Servis tarafından kaldırıldığı Babaeski Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı.Olaydan sonra M.Z. (51) isimli şahıs Polis tarafından yakalanarak adliye’ye sevk edildi.M.Z. (51) isimli adı geçen şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak ceza evine kondu.

Jardel’in “EKMEK” açılımı

Kırklareli iline bağlı Vize otogarının 9 yıldır maskotu haline gelen ayakkabı boyacısı JARDEL lakaplı Soner Örs:Millet bir açılımdır tutturmuş. Bizim öyle dertlerimiz ve gündemlerimiz yok. Bizim açılımımız ekmek üzerine. Eve ekmeğimizi götürdük mü, açılımımız tamamdır. Diyor.
27 yaşındaki Soner Örs, 9 yılı aşkın bir zamandan beridir Vize oto terminali bahçesinde ayakkabı boyacılığı yapıyor. Sempatik tavırları ile esnafın ve kent halkının maskotu olmuş durumda. Bu sevecenliği sayesinde esnaf ayakkabılarını boyatmak üzere başında kuyruk oluyor.
Jardel Sonere, son zamanların moda deyimi olan AÇILIM ı sorduk. Jardel:Abi be!Bir açılımdır aldı başını gidiyor. Nedir?Ne değildir anlamış değiliz. Kimsenin anladığını da sanmıyorum. Kürtlere hak, hukuk filan diyenler oluyor ama onlarda anlamış değiller sanırım!Neyin hakkı?Neyin hukuku?Onlar başka memlekette mi yaşıyorlar?Meclisteki milletvekillerin çoğuda onların. Daha nasıl bir şey istiyorlar, bilemedim Diyor.
Jardele, malum ekonomik krizi de soruyoruz. Anlatıyor:Ben bu boyacılık işine 2000 de başladım. O zamanla bugünü kıyasla derseniz, arada büyük farklar var derim. Millet artık yeni ayakkabı almadığı gibi, ayakkabısını boyatmaktan da vazgeçti. Bereket versin ki, bizim esnaf beni seviyor da, hem muhabbetimize geliyorlar. Hem de ayakkabılarını boyatıyorlar diyor.
KAYNAK:YEŞİLYURT GAZETESİ

Kasksız sürücü yaşam savaşı veriyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kask takmayan motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Meydana gelen trafik kazasında karayolunun kaygan olmasından dolayı direksiyon hâkimiyetini sağlayamayan sürücü beton bariyerlere çarptı. Çarpa sonucu savrulan sürücü hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çorlu Sağlık Mahallesi çırak bayırı mevkiinde meydana gelen kazada Sağlık Mahallesi istikametinden Çorlu şehir merkezi istikametine gitmekte olan Selim Senli idaresindeki 59 PZ 047 plakalı motosiklet zeminin kaygan olmasından dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybederek beton bariyere çarparak takla attı. Yoldan geçen sürücülerin polisi aramasıyla olay yerine gelen ambulansla yaralı Selim Senli`ye ilk müdahale yaparak hastaneye kaldırdı. Başından aldığı ağır darbe sonucu şuuru kapalı olan Senli hemen Çorlu Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Trafik Ekipleri olay yerinde yaptığı inceleme de motosiklet sürücüsü Selim Senli`nin başında kask olmadığını tespit etti. Çorlu Devlet hastanesinden alınan bilgiye göre yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KAYNAK:www.habercorlu.com

Atakent 2 Konutları’nın ihalesi yapıldı…

Keşan Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 168 daireden oluşan Atakent 2 Konutlarının ihalesi yapıldı.
Saat 14.00’te Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve Komisyon Başkanlığını Vural Toptani, Komisyon Üyeliklerini Levent Keçimen, Ayşegül Arslan Aydın, Seyfettin Mandalı ve Mahmut Aksu’nun yaptığı ihaleye Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’da katıldı.
İhalede katılan 7 firmanın dosyaları tek tek açılarak evrakları kontrol edildi ve fiyatları açıklandı.
Tahmini yaklaşık değeri 10.230.629.81 TL olan 168 konutun inşaatı için açık eksiltme usulüyle yapılan ihalede firmaların verdiği fiyatlar da şöyle açıklandı.
İray İnş.San. ve Tic.Ltd.Şti. : 8 milyon 356 bin TL
Güvenal Koll.Şti. : 7 milyon 516 bin170 TL 85 Kuruş
Moment Yapı San.Tica.A.Ş. : 8 milyon 500 bin TL
Start Teknik Sam. Tic.Ltd.Şti. : 7 milyon 323 bin 992 TL 26 Kuruş
Adil İnşaat : 8 Milyon 150 Bin TL
Arıkan İnş.Taah.Tic.Ltd.Şti. : 7 milyon 985 bin TL
Namık Kemal Yücel İnşaat Müh. : 7 milyon 859 bin TL
Yapılan açıklamada Komisyon tarafından yapılacak inceleme sonucu ihalenin sonuçlandırılarak kamuoyuna ve firmalara duyurulacağı açıklandı.
İhale ile 84 m2 lik 2 Blok 2x28 = 56 daire,104 m2 lik 2 Blok 2x28 = 56 daire,124 m2 lik 2 Blok 2x28 = 56 daire olmak üzere toplam 168 daire inşaatı ihale edilecek.

—TRAKYA KÜLTÜR MERKEZİ’NDE, “AMERİKA KİMDİR? VATANSEVERLİK NEDİR?” PANELİ…


Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde, Trakya Kültür Merkezi Derneği, sinevizyon eşliğinde “Amerika Kimdir? Vatanseverlik Nedir? Konulu bir panel düzenledi.
Dernek Toplantı Salonu’nda düzenlenen panele, Trakya Kültür Merkezi Derneği Başkanı Necmi Uçar, İstanbul Çağdaş Hukukçular Derneği ve Halkın Hukuk Bürosu Avukatı Behiç Aşçı, Trakya Kültür Merkezi Derneği Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dernek Üyesi ve Öğretmen Mine Uçar’ın sinevizyon eşliğinde sunduğu, yaklaşık iki saat süren ve iki bölümden oluşan panele, panelist olarak İstanbul Çağdaş Hukukçular Derneği ve Halkın Hukuk Bürosu Avukatı Behiç Aşçı katıldı.
Uçar, panelin açılış konuşmasında şunları kaydetti; “Bizler bugün çeşitli meslek gruplarından insanlar olarak burada bu panel etrafında toplandık. Bunun için pek çok nedenimiz var esasında. Ülkemizde yaşayan pek çok insanımız için aşağıda sıralayacağım şu sonuçlara ulaşmak hiç de zor değildir. Bugün ülkemizde %30’lara varan işsizlik var. Her gün sağlıksız çalışma koşulları nedeniyle ülkemiz tersanelerinde, madenlerinde katledilen işçilerimiz, siftah yapamadan kepenk kapatan esnafımız var. Açlık sınırının bir milyarı geçtiği ülkemizde asgari ücretin 550 TL’ de kalması, kota uygulaması ve tarım tekellerinin verdiği düşük alım fiyatlarıyla kan ağlayan köylümüz var. Yüksek harç ve ulaşım ücreti nedeniyle zor durumdaki üniversite öğrencileri, kayıt parası ve aidat baskısı altındaki liselilerle birlikte velileri, her toplu sözleşme ve grev talebinde polis copuyla karşılaşan emekçi memurlarımız, ölmeden mezara konan emeklilerimiz var. İşte tüm bu ülkemizde yaşadığımız sıkıntıların çözüm bekliyor olması “Amerika Kimdir? Vatanseverlik Nedir?” konulu panelimizi var eden ana nedendir.”
İstanbul Çağdaş Hukukçular Derneği ve Halkın Hukuk Bürosu Avukatı Behiç Aşçı, 13 dakikalık bir sinevizyon sunumunun ardından “Amerika Kimdir? Vatanseverlik Nedir? Konuları hakkında katılımcılara örnekler eşliğinde genel bilgiler verdi.
Aşçı, panelin sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı.

EĞLENCE SEKTÖRÜNDE 300 KİŞİLİK YENİ BİR MEKÂN…




Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde, eğlence sektöründe “Clup Cilveli” isminde 300 kişilik dev yeni bir mekân daha açıldı.
Ekonomik krizin etkisine rağmen, İlçe’nin güzide mekânları arasında yer alan “Clup Cilveli” önceki akşam Dj Rahman ve Dj Ertan’ın mükemmel müziklerinin eşliği ile nezih işletmesinde kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübeli personeli ile göz doldurdu.
Gece eğlence sektöründe, hizmet için bir birleri ile yarışan kapalı içkili mekânlar arasında İlçede damgasını vuracak olan 300 kişilik dev yeni mekân Clup Cilveli, 15 kişilik tecrübeli personelinin yanı sıra yeni işletmenin Kulüp Müdürlüğünü yeşil sahaların başarılı futbolcusu Eren Oğuz üstlendi.
Kaliteli bir hizmet anlayışını ön planda tutan Clup Cilveli’de, Soylu Organizasyon Şirketince, çılgın partiler, canlı müzik keyfi, yeni yıldan sonra ailelere ve genç çiftlere sunulacak olan özel gecelerde sürpriz sanatçılar da yer alacak.

Çetin Group’ta Eğitim Kesintisiz Devam Ediyor




Trakya da sektöründe lider, ülke genelinde ilk beş içerisinde olmanın haklı gururunu yaşayan Çetin Group; Çerkezköy, Çorlu ve Lüleburgaz Özel Güvenlik Eğitim Kurumları ile Temel, Silahsızdan Silahlıya geçiş ve Yenileme eğitimlerine ara vermeden devam ederek, Trakya’da meslek edindirme konusunda öncü olmaya devam ediyor.
Gerek kendi bünyesine, gerekse güvenlik sektörüne aynı vizyona sahip Güvenlik Görevlisi yetiştirmek amacıyla açmış olduğu eğitim kurumlarıyla, bünyesinde 3 eğitim kurumu barındıran ilk ve tek şirket olan Çetin Group, Haziran 2004 tarihinden buyana 5188 sayılı kanun kapsamında, binlerce gencimizin özel güvenlik sektörüne kazandırılmasını ve iş sahibi olmasını sağladı.
Bölgenin lideri Çetin Özel Güvenlik, bünyesindeki 3 Özel Eğitim Kurumu’ndan ilki olan Çerkezköy Eğitim Kurumu’nda 36ıncı dönem eğitimine başladı.
Neden Çetin Group?
Bilindiği gibi 26 Haziran 2004’te 5188 sayılı “Özel Güvenlik Hizmetlerine dair Kanun”, 7 Ekim 2004’te “Özel Güvenlik Yönetmeliği” yürürlüğe girdi. Buna göre özel güvenlik hizmetlerinin uygulanmasıyla ilgili köklü değişiklikler ve yükümlülükler getirilmiştir. Bu yükümlülükler özel güvenlik şirketlerini ve bu hizmetleri yürüten, bu hizmetlerden yararlanan tüm firma ve şirketleri kapsamaktadır.
Çetin Özel Güvenlik şirketinin kaliteye ve eğitime verdiği önem ile uygun vasıfta eleman görevlendirilmesine göstermiş olduğu özen, artık yasa yükümlülüğü olmuştur.
Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörü Ahmet ÇETİN, “Çetin Group, Trakya’da eğitim vermekte olan kurumlarında, 5188 sayılı yasanın 5nci, Uygulama Yönetmeliğinin 10ncu maddeleri gereğince; İçişleri Bakanlığından her eğitim kurumu için ayrı ayrı alınmış “Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Faaliyet izin Belgesi” ile eğitim vermektedir. Bu izin ve faaliyet belgesine sahip olmayan kurumların eğitim vermesi, eğitim verdiğini ilan etmesi veya reklam yapması yasanın 19 ncu maddesi (e) fıkrası gereği yasak ve yaptırımı çok ağır olan bir suçtur. Bu konuda yetkisiz kurumlara karşı tüm halkımızı uyarmayı bir görev bilerek hatırlatmanın doğruluğuna inanıyorum.” dedi.
Prestijli Bir Meslek: Özel Güvenlik Görevlisi
Çerkezköy, Çorlu ve Lüleburgaz Çetin Özel Eğitim Kurumları eğitimlerine ara vermeden devam ederek, tüm Trakya’da meslek edindirme konusunda öncü olmaya devam ediyor. Çetin Group, günümüzde ülke genelinde 8 Bölge yapılanması ile toplam 225 projede hizmet vermektedir.
Açıldığı günden bu yana, 3 eğitim kurumunda toplam 112 eğitim dönemini tamamlayarak 2908 kursiyeri % 90 başarı oranı ile mezun eden Çetin Özel Güvenlik Eğitim Kurumları, prestijli ve aranan bir eleman olmak isteyen herkesi kayıt için bekliyor.
Kimler Özel Güvenlik Görevlisi Olabilir?
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olan,
En Az İlköğretim Mezunu (Silahlı Sertifika İçin En Az Lise Mezunu) Olan,
18 Yaşını Doldurmuş (Silahlı Sertifika İçin 21 Yaşını Doldurmuş) Olan,
Sabıka Kaydı Olmayan,
Kamu Haklarından Yasaklı Olmayan,
Sağlık Problemi Bulunmayan herkes Özel Güvenlik Eğitimi’ne katılabilir.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Belirlendi





Çorlu Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda yapılan oylamada Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin asil ve yedek üyeleri belirlendi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Renal Rehkan’ın seçildiği toplantıda, yapılan değerlendirmeler sonrasında Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev dağılımı da yapıldı.
Gençlik Konseyi’nde Yönetim Kurulu’nun belirlenmesinin ardından ilk toplantı yapıldı. Yönetim Kurulu üyelerin tümünün katıldığı toplantıda Gençlik Konseyi bünyesinde faaliyet gösterecek komisyonlar oluşturuldu. Ayrıca yapılan oylama sonrasında Zineti Mutlu Başkan 1. Vekili, Hasan Berkay Özilhan Başkan 2 Vekili seçildi.
Çorlu Belediyesi’nin çalışmalarını daha etkin bir şekilde yürütmesi için projeler üreten Kent Konseyi, sivil toplum örgütlerinin, resmi kurumların, siyasi partilerin temsilcilerinden ve mahalle muhtarlarının katılımından oluşuyor. Kent Konseyi bünyesindeki Gençlik Meclisi, çalışmalarıyla yeni projeler üreterek Çorlu Belediyesi’nin hizmetlerine katkı sağlayacak. Yerel yönetimler ile işbirliği çerçevesinde gençler ve gençlik için ortak projeler üretme görevini üstlenen Gençlik Meclisi, gençlerin sorunlarının belirlemeyerek bu sorunları çözümünde görev almayı hedefliyor.
Yönetim Kurulu Üyeleri
Renal Rehkan
Zineti Mutlu
Hasan Berkay Özilhan
Orçun Onat
Ercan Çabuk
Cem Arıcan
Sevda Candan
Ramiz Çınar
Sebile Akpınar
Gençlik Konseyi Bünyesinde Faaliyet Gösterecek Komisyonlar
ARGE Komisyonu
Bilim ve Teknoloji Komisyonu
AB Uyum, Takip ve İzleme Komisyonu
Kültür ve Sanat Komisyonu
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu
Eğitim ve Öğrenci Sorunları Komisyonu
Çevre ve Kent Sorunları Komisyonu
Sağlık Komisyonu
Gençlik ve Spor Komisyonu
Dış İlişkiler ve Turizm Komisyonu
Basın – Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu
Tanıtım ve Organizasyon Komisyonu
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...