***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Aralık 2009 Pazartesi

Çerkezköy C. Başsavcısı Bülent Üzümden Adliye Personeline Büyük Müjde

ÇERKEZKÖY C.BAŞSAVCISI BÜLENT ÜZÜM, “ADLİYE SARAYI PROJESİ İHALE AŞAMASINA GELDİ. AYRICA NARİN PARK’TAN 25 KONUTLUK BİR BLOK ADLİYE LOJMANI OLARAK ALINACAK, GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR” DEDİ.
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, yaptığı açıklamada Çerkezköy Adliyesinin kısa sürede projelendirme işleminin bitirilerek inşaatına başlanacağını ve aynı zamanda Çerkezköy ve bölgenin en gözde toplu konut alanı olan Narin Park’tan Adalet Bakanlığı’nın bir Blok’un Adliye Lojmanı olarak satın alınması yönünde Narin Park yönetimi ile görüşmeler yaptığını müjdeledi.
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, önceki gün gazetemize yaptığı açıklamada yeni yapılacak olan son derece modern Çerkezköy Adliyesinin şu an itibariyle projesinin bitirilmek üzere olduğunu ve bu konuda imar ile ilgili bir takım sürecin uzadığını, ancak çok kısa bir süre içinde de projenin bitirilerek ihale aşamasına geleceğini belirtti.
Başsavcı Bülent Üzüm, ayrıca Çerkezköy Adliyesinde görev yapan savcı ve hakimler için lojman olarak Narin Park toplu konutlarından 25 konutluk bir blok alınması için Adalet Bakanlığıyla Narin Park yönetiminin görüşmeler yaptığını ve bu görüşmelerin önümüzdeki günlerde olumlu şekilde tamamlanmasını beklediklerini ve adliye lojmanı olarak bir blok halinde satın alınması görüşmelerinin halen devam ettiği ve görüşmelerin neticelenmesi sonucunda Çerkezköy Adliyesi dışında bir de Adliye lojmanına sahip olma imkanına kavuşacağını belirtti.
HABER VE FOTO:Seyit SÜREN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...