***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Ocak 2010 Pazar

ADEM DALGIÇ TEKİRDAĞ CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Çiftlikönü Mahallesi'nde bulunan Cemevi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Sinan Çetiz ve Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte Çiftlikönü Mahallesinde bulunan Cemevi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte yemek yedi ve sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Dalgıç, çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu
KAYNAK:KANAL 59 HABER

TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ RESİM YARIŞMASI

Tekirdağ Yaşam Hastanesi tarafından ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödül töreni yapıldı. Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Vali yardımcısı Erdoğan Özdemir ,İl Genel Sekreteri Mustafa Yel’in de katıldığı ödül töreninde konuşan Yaşam Hastanesi başhekimi Ekrem Çömez bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Başkan Adem Dalgıç da yaşam hastanesine kültür ve sosyal etkinliklere katılmasından dolayı teşekkür etti. Dereceye girenlere ödülleri programa katılan yetkililer tarafından verildi.
KAYNAK:KANAL59 HABER.COM

GÜRSOYLAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN MUHTEŞEM BAŞARISI

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde kurulu bulunan Gürsoylar Koleji elde ettiği başarılarla Trakya’da öncü bir eğitim kurumu olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Gürsoylar İlköğretim Okulu öğrencileri, Türkiye genelinde geçerliliği kanıtlanmış ve yıllardır eğitim sektöründe hizmet veren özel bir SBS’ye hazırlık dergisinin yaptığı sınavda, daha önce Çorlu’da görülmemiş kitlesel bir başarı yakaladılar.
Türkiye genelinde yapılan ve Gürsoylar İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Zeynep ERBAP’ın TÜRKİYE BİRİNCİSİ olduğu sınavda, açıklanan sonuçlara göre ilk 100’de toplam 14, ilk 50’de 8 ve ilk 20’de 5 öğrencisiyle Gürsoylar Koleji elde ettiği başarılarla Çorlu’yu bir kez daha gururlandırdı.
SBS deneme sınavını gerçekleştiren kurumun açıkladığı sonuçlara göre Türkiye genelinde ciddi bir başarı yakalayarak ilk 100’e giren Gürsoylar İlköğretim Okulu öğrencilerinin isimleri ve sıralaması şöyle:
Zeynep ERBAP Türkiye 1.si (7. Sınıf)
Sezi Ceren GÜNAY Türkiye 4.sü (6. Sınıf)
Ece TOPRAK Türkiye 6.sı (7. Sınıf)
Duygu KÖFTERCİ Türkiye 13.sü (7. Sınıf)
Ali Samet ALTINIŞIK Türkiye 13.sü (8. Sınıf)
Hasan Can TAŞÇI Türkiye 17.si (7. Sınıf)
Alp CİN Türkiye 22.si (7. Sınıf)
Elif BABAOĞLU Türkiye 40.sı (6. Sınıf)
Ömer SELÇUK Türkiye 41.si (6. Sınıf)
Alican EROĞLU Türkiye 56.sı (6. Sınıf)
Berke SÜTÇÜLER Türkiye 57.si (6. Sınıf)
Ahmet Metehan ALP Türkiye 71.si (5. Sınıf)
İrem AYDIN Türkiye 77.si (5. Sınıf)
Nazlı Deniz DEDEOĞLU Türkiye 78.si (6. Sınıf)
Gürsoylar Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü A. Berk GÜRSOY konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin elde ettikleri bu muhteşem başarıları kutluyor, Gürsoylar Kolejinin sürekli artan başarı grafiğini daha da yükseklere çıkarmak, eğitim kalitesi anlamında Çorlu’muzun adını tüm Türkiye’de duyurmak ve öğrencilerimizi gelecek için hedefledikleri noktalara taşımak için yaptığımız sistemli çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
HABER.RECEP KARAGÖZ

Orion yeniyılı ziyaretçileriyle kutladı



Orion'un yılbaşı kutlama etkinleri 30 Aralık Çarşamba günü, Trio Müzik Grubu’nun müzik dinletisiyle başladı. Neşeli yeniyıl ezgileriyle Orion’u şenlendiren trio grubunun ardından, heyecanlı gösterisiyle jonglör sahne aldı. 7’den 70’e herkesin merak ve heyecanla izlediği jonglörümüz, yaptığı inanılmaz numaralar ve denge gösterisiyle misafirlerimize eğlenceleri anlar yaşattı.
Çocukların yılbaşı kutlamalarını masallardaki gibi yaşamaları için Noel Baba ve Noel Anne de Orion’daydı. Orion’a gelen bütün çocuklara rengarenk balonlar dağıtan ve onlarla sohbet ederek yeniyıl dileklerini paylaşan Noel Baba ve Noel Anne, çocuklarla bol bol da fotoğraf çektirdiler. Çocuklar ayrıca sevimli palyaçomuza da yüzlerini boyattılar.
Yılbaşına özel konsept tasarımla baştan başa kırmızı ve dore flamalarla donatılan Orion’daki yılbaşı etkinlikleri iki gün sürdü. Etkinliklerimize katılan müşterilerimiz, yılbaşı akşamı için yaşadıkları alışveriş telaşını Orion’da keyfe dönüştürdüler.

Yasemin Boran 2010 yılının falına Orion’da baktı
2010’a girmeye hazırlandığımız günlerde hepimizin merak ettiği “acaba 2010 nasıl bir yıl olacak” sorusunu cevaplamak üzere ünlü astrolog Yasemin Boran, Orion’a geldi. Orion üst kattaki söyleşi alanında müşterilerimizle biraraya gelen Yasemin Boran, önce genel olarak 2010’un nasıl geçeceğine, yeniyılda dünyada ve ülkemizde ne gibi gelişmeler beklendiğine dair tahminlerini anlattı.
Genel değerlendirmenin ardından Yasemin Boran, tek tek müşterilerimizle görüşerek onların yıldız haritalarını çıkardı ve yorumladı. 2010’a dair merak ettikleri hakkında Yasemin Boran’la görüşmek isteyen tüm ziyaretçilerimiz, ücretsiz olarak bu aktivitemize katıldılar. Hem yıldız haritalarına göre kişilikleriyle, hayatlarını şekillendiren gezegen etkileriyle ilgili bilgi aldılar, hem de yeniyıl da kendilerini bekleyen önemli değişikliklerle ilgili ipuçlarını öğrendiler.
Orion’un da yıldız falına bakan Yasemin Boran, 2010 yılında Orion’u pek çok güzel değişikliğin beklediğini ve 2011’de yepyeni bir yüz kazanarak zirvede olacağını söyledi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...