***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Temmuz 2009 Cumartesi

Genç İşçi İnşaattan Düşerek Öldü

Tekirdağ iline bağlı Çorlu`da meydana gelen olayda çalıştığı inşaattan düşen 15 yaşındaki işçi olay yerinde hayatını kaybetti. Çocuk işçinin arkadaşları ve diğer çalışanlar basından sansürünün kaldırılışının 101. yılının kutlandığı gün basına sansür uygulayarak görüntü alınmaması için direndi.
Çorlu`da yapımı devam eden bir inşaata ağabeyi ile birlikte sıva yapmak için gelen 15
yaşındaki inşaat işçisi Seyfullah Saygın 12. kattan düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.
Ağabeyi Adem Saygın ile birlikte inşaatta çalışmaya başlayan Seyfullah Saygın, binanın 12. katında çalıştığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Kardeşinin düştüğünü gören ağabey Adem Saygın çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz işçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İnşaat işçisinin hayatını kaybettiği yere gelen basın mensupları ise 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 101. yıldönümünde diğer işçiler ve şantiye görevlilerinin engellemeleri ile karşılaştı. Ölen çocuk işçinin arkadaşları ve inşaat görevlileri görüntü alınmaması için uzun süre uğraş verdi.
Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Engin Şimşek`in olay yerinde yaptığı incelemenin ardından talihsiz işçinin cesedi incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KAYNAK: Çorlu Kent

KÖMÜR ALIMLARI YAZDAN BAŞLADI

Yakacak Fiyatlarının Kışa Göre İndirimde Olması Vatandaşı Sevindirirken Şimdiden Odun Ve Kömür Alan Vatandaş Depoları Doldurmaya Başladı.
Odun Ve Kömür Satıcıları Da Vatandaşın Kışa Hazırlığa Başlamasıyla İşlerinin Kış Mevsimine Göre Daha Bereketli Olmasından Bir Hayli Memnun Görünüyorlar.Eylül Ayında 40-50 TL Gibi Zam Görmesi Beklenen Odun Ve Kömür İçin Vatandaş Şimdiden Yakacak Telaşında.
Sıcak Yaz Mevsiminde Vatandaş Şimdiden Kara Kışta Isınma İhtiyacını Karşılayacak Odun Ve Kömürü Depolamaya Başladı
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...