***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

31 Ocak 2010 Pazar

FABRİKA YANDI HASAR BÜYÜK

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinin Yanıkağıl Köyü girişinde faaliyette bulunan Önallar Tekstil Fabrikası'nda çıkan yangın büyük çaplı maddi hasara neden oldu. Çerkezköy ve beldelerinden gelen 11 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın akşam saatlerine kadar devam etti. Can kaybının yaşanmadığı yangında, oluşan hasarın boyutu bugün netlik kazanacak
11 İTFAİYE ARACI MÜDAHALE ETTİ
Yanıkağıl Köyü girişinde faaliyet gösteren Önallar Tekstil Elyaf-İplik Fabrikası'nda dün öğleden sonra yangın çıktı. Fabrikanın arka kısmında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek, bütün fabrikaya yayıldı. Yangına ilk etapta fabrika içerisinde müdahale edildi. Ardından da Çerkezköy, Veliköy, Kapaklı, Karaağaç ve Kızılpınar Belediyeleri ile, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve B/S/H'a ait itfaiye ekipleri, olay yerine gelerek yangına müdahale etti.
SAATLERCE SÜRDÜ HASAR BÜYÜK
Yangının giderek büyümeye devam etmesi üzerine, Velimeşe, Büyükyoncalı ve Saray itfaiye ekiplerinden de yardım istenildi. Bu Belediyelerin itfaiye ekipleri de, Yanıkağıl'a gelerek yangına müdahale etti. Ancak öğleden sonra başlayan yangın akşam saatlerine kadar ancak kontrol altına alınabildi. Söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından uzun bir süre de soğutma çalışmaları yapıldı. Can kaybının yaşanmadığı yangında maddi hasar oluştu.
KAYNAK:ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

İpsalalı Romanlar’dan toprak dağıtımına protesto

Edirne'nin İpsala ilçesinde, toprak dağıtımında haksızlık yapıldığını iddia eden bir grup Roman, İpsala Hükümet Konağı önünde protesto eylemi düzenledi. Edinilen bilgiye göre, çiftçilere dağıtılacak olan 4 bin 700 dekar arazi listesinin askıya çıkmasıyla toprak dağıtımında haksızlık yapıldığını iddia eden yaklaşık 150 Roman, Hükümet Konağı önünde toplandı. Kaymakam aşağı diye bir süre slogan atan gruptan 4 kişi, konuyla ilgili İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile makamında görüştü. Hüseyin Akçin adlı vatandaş, haklarını sonuna kadar arayacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Zor şartlar altında çalıştıklarını belirten Akçin; Biz çeltik hamallığı yapıyoruz. Bize tarla vermiyorlar, buraya geliyoruz bize 1 ton kömür ve bir paket yiyecek verip geri gönderiyorlar. Biz hakkımızı istiyoruz dedi. Hamdi Filiz ise toprak dağıtımında adaletsizlik olduğunu, dağıtımda bazı kişilere ayrıcalık tanındığını ileri sürdü. İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, toprak dağıtımlarında bir adaletsizliğin olmadığını, dağıtımın kanunlar çerçevesinde yapıldığını ifade ederek; Toprak Reformu Bölge Müdürlüğümüz, kanunlar çerçevesinde ne yapması gerekiyorsa onu yaptı. Kimseye ayrım yapılmadı. Roman vatandaşlar ne haklılar ne haksızlar diyemem. Her şey kanunlar çerçevesinde yapıldı dedi.
KAYNAK:YEŞİLYURT GAZETESİ

‘Dede’ de 5 tutuklama

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde uyuşturucu bulundurdukları iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişiden 5'i tutuklandı.
Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün Çerkezköy ve Çorlu'da daha önce takibe alınan kişilerin ev ve iş yerlerine düzenlediği ''Dede'' adlı operasyonda gözaltına alınan 13 zanlı adliyeye sevk edildi.
Çete lideri olduğu iddia edilen Eşref Ç. ile Muhittin K, Serhat İ, Mahmut Y. ve Mehmet Y, ''suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak'' suçlarından tutuklandı.
Diğer zanlılar F.Ç, N.Ç, E.A, H.A, N.M, O.Y, M.M. ve B.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu arada, dünkü operasyonda 600 gram eroin, 100 gram toz esrar, 9 milimetre çapında tabanca ve 8 fişek ele geçirilmişti.
KAYNAK.ÇORLU GAZETESİ

ORMANCININ ÖLDÜRDÜĞÜ İKİ KARDEŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde orman muhafaza memurunun av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüğü iki kardeşin cenazeleri toprağa verildi.
Mescid Mahallesi Muhtarı Selahattin Özçakır, iki kardeşin ölümünün altında yoksulluğun yattığını söyledi.
Muhtar Özçakır, 7-8 kişilik grubun odun toplamak için dün gece at arabalarıyla yola çıktığını, sanayi sitesi yolunda orman muhafaza memuru Mahmut G. tarafından durdurulması üzerine tartışma başladığını belirtti.
Özçakır, görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre olayı şöyle anlattı:
''Ölen kardeşlerimizin yanı sıra 5-6 kişinin sanayi yolunda ormancı tarafından yolları kesilmiş. Ormancı bunlara 'geri dönün' demiş. Lütfü Karataş isimli kişi de ormancıya daha önceden verdiği 150 lira rüşveti geri istemiş. Tartışma büyüyünce de iki kardeşimizi öldürmüş.''
Mahalle sakinlerinden Yaşar Akıncı da öldürülen kardeşlerden Reşit Karataş'ın (42) eşinin 4, Lütfü Karataş'ın (29) eşinin 6 aylık hamile olduğunu söyledi. Akıncı, çok zor şartlarda, elektriğin ve suyun olmadığı barakalarda yaşayan bu ailelere devletin el uzatmasını istedi.
MAHALLE SAKİNLERİ OLAYI PROTESTO ETTİ
Bu arada, mahalle sakinlerinden yaklaşık 100 kişilik grup, olayı protesto etmek için Uzunköprü hükümet konağına yürüdü. Grup ''Kaymakam istifa, ormancıyı bize verin'' diye slogan attı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görevli iki kişinin erzak ve kömür dağıtımında yanlı davrandığını iddia eden grup, bu iki kişinin de görevden alınmasını talep etti. Bir süre daha slogan atan grup, olaysız dağıldı.
Öte yandan, Uzunköprü Adliyesinde tanıkların ifadesinin alınmasının ardından ormancı Mahmut G, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Mahmut G, cumhuriyet savcısının ifadesini almasından sonra Edirne Adliyesine sevk edildi.
İki kardeşin cenazeleri, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde otopsi yapıldıktan sonra ilçeye getirildi.
Mescid Camisi'nde cenaze namazının kılınmasının ardından iki kardeşin cenazeleri, ilçe mezarlığında toprağa verildi.
KAYNAK:www.22haber.com

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural “Ülkeyi kula kulluk için kurmadık”

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, DSİ Sosyal Tesisleri'nde, partililer, iş adamları ve muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.


MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Biz bu Cumhuriyeti birinci sınıf vatandaş olmak için kurduk. Biz bu ülkeyi kula kulluk için kurmadık'' dedi.
Vural, Edirne'de DSİ Sosyal Tesisleri'nde, partililer, iş adamları ve muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Oktay Vural, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gidişatı konusunda insanlarda büyük bir endişenin hakim olduğunu, Cumhuriyet tarihinin en büyük krizini bu milletin yaşadığını, insanların işsiz olduğunu ve yoksulluğun arttığını savundu.
''Ülkede nereye bakarsanız bakın iyi bir şey görmek mümkün değil'' diyen MHP Grup Başkanvekili Vural, şunları söyledi:
''Biz bu Cumhuriyeti birinci sınıf vatandaş olmak için kurduk. Biz bu ülkeyi kula kulluk için kurmadık. Bu milletin insanları vatandaştır, kula kul değildir. Bugün Başbakan ve bakanları bu milletin kul olmadığını öğrenmeli ve öğretmeliyiz. Kimin hizmetkarı olduğunu öğretmeliyiz. Milletin kendisine vermediği görevleri, başka yabancı merkezlerin verdiği görevlerle, o görevleri burada icra etmenin bedelini de ödemelidir. Ben Türkiye'nin giderek demokrasi, insan hakları, düşünce ve ifade hürriyeti bakımından geriye gittiğini düşünüyorum.''
Türkiye'nin demokratik, hür insanların olduğu bir ülke olduğunu, sessiz kalmayarak olup bitenleri anlatmaya devam edeceklerini kaydeden Vural, ''Biz MHP olarak Türkiye çapında milletin gündemini savunmaya, iradesini savunmaya, düşünce ve ifade hürriyetini savunmaya devam edeceğiz. Bugün bürokratlarıyla, kaymakamlarıyla muhalefete savaş açan bir hükümetle karşı karşıyayız. Herkes haddini bilsin. Hukuk devletinin olduğu yerde bütün bürokratlar bilsinler ki hukuka bağlı olmalıdırlar'' diye konuştu.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, daha sonra Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen, ''Milliyetçi İrade ve Onurlu Bir Gelecek'' konulu konferansa katıldı.
KAYNAK:www.22haber.com

—TOPAL, GÜVEN TAZELEDİ…

Haber: Metin KARAKUŞ - Erdoğan AYAŞLI
Kırklareli iline bağlı Babaeski İlçesi’nde, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın, Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
Efsane Düğün Salonu’nda yapılan Genel Kurul’da, Esnaf ve Sanatkâr Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday olan Türkay Topal ve Muammer Süer’in listeleri kıyasıya yarıştı.
Yapılan seçim sonuçlarına göre ise; mevcut Başkan Türkay Topal, 5’inci kez güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
Genel Kurulda, önerge sonucu yapılan Divan Kurulu Seçimlerinde, Divan Başkanlığına, Kırklareli Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, oy birliği ile seçildi.
Divan teşekkülünün ardından, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam eden Genel Kurul’da bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Türkay Topal, “Krizi ciddiye almayıp gerekli tedbirleri zamanında almayan hükümetin iş dünyasında olan büyük küçük tüm işletmeleri zor durumda ve çözümsüz olarak bir başına bıraktığını” ifade etti.
Odanın faaliyetleri hakkında da bilgi veren Topal, 4 dönemdir bu görevde, olduğunu belirterek, şunları kaydetti.
“Göreve geldiğimizden andan itibaren Oda Yönetim Kurulu olarak esnafımıza nasıl daha yararlı olabiliriz diye düşündük ve çalışmalarımızı bu yönde bugüne kadar sürdürdük. Bunun ilk örneklerinden biri de Odamızda Basit Usul Vergiye tabi olan 600 yakın üyemizin Muhasebe kayıtlarının tutulmaya başlanması olmuştur. Bu yetkinin verilmesinden sonra gerekli düzenlemeler yapılmış ve odamıza kayıtlı olan tüm esnaf sanatkârların muhasebesi istekleri doğrultusunda, daha ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışıyla tutulmaya başlanmıştır. Belde ve köylerimizde bulunan üyelerimizin de bu hizmetten uzak kalmayıp daha aktif bir şekilde yararlanabilmeleri için, Genel Kurulun Yönetim Kuruluna vermiş olduğu yetkiye istinaden beldelerde ve köylerde basit usule tabi olarak faaliyetini devam ettiren esnafımıza yardımcı olmak amacı ile hizmet aracı satın alınmış ve böylelikle evraklarının teslimi için üyelerimize kolaylık sağlanmıştır. Bununla birlikte Oda olarak muhtaç durumda kalmış olan üyelerimize ve üyelerimizin öğrenimini sürdüren çocuklarına maddi yardımlar yapmaktık. Ayrıca yine Oda olarak İlçemizde bulunan Yüksekokulumuza, milli eğitime bağlı olan ortaokul ve liselerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve ayrıca sportif faaliyette bulunan spor kulüplerine de maddi manevi desteğimizi sürdürdük. Yine odamızca staj zorunluluğu olan okullarda okuyan öğrencilerimize, özellikle odamızın üyelerinin çocuklarına öncelik tanımakla birlikte, ilçenizde okuyan tüm öğrencilerimize kapasitemiz doğrultusunda staj imkânı tanıdık. Stajyer öğrencilerimizin, kanununda belirtilen tüm haklarını da eksiksiz olarak karşılamaktayız. Bizim göreve geldiğimiz 1996 yılında Esnaf ve Sanatkârlar Odasında; iki tahta masa, altı adet sandalye, dört adet çelik dolap vardı. Bunları da o gün ki demirbaş listesinden görebilirsiniz. Bu gün içinse; odamızın hizmet binası, esnaf ve sanatkârımıza yaraşır biçimde hizmet vermektedir. Odamız her türlü teknik ve teknolojik alt yapıya kavuşmuştur. En önemlisi de odamızın hizmet binasının tapusu da Esnaf ve Sanatkârlar Odasına aittir. Ayrıca odamıza alınan hizmet aracımız ile yine siz değerli esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın isteği doğrultusunda hem odamıza gelir getirmesi, hem de arkadaşlarımızın acil durumlarında ivedilikle hizmet vermesi için 2005 yılında tam donanımlı bir Ambulans satın alınmış ve hizmete başlamıştır. 2005 yılından beri de tüm esnaf arkadaşlarımızın ve Babaeskililerin hizmetindedir. Değerli esnaf ve sanatkâr arkadaşlarım; odanın yeni binasını, tam donanımlı ambulansını ve hizmet aracını bizlere kimse bağışlamadı. Tüm bunlar siz değerli üyelerimizden topladığımız aidatlar sayesinde yapılmıştır. Bu vesileyle; yapılan bu işlerde emeği olan, katkıda bulunan tüm kuruluşlara ve özellikle odamıza kayıtlı olan siz değerli esnaf ve sanatkâr arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç bilirim. 2005 yılı itibariyle yapmış olduğu başvuruya istinaden Avrupa Birliği üyeliğine aday ülkeler arasında olan Türkiye’nin birliğe uyum sürecinde Türkiye-Bulgaristan Sınır Ötesi işbirliğinin güçlendirilmesi, ekonomik ve sosyal kalkınmanın desteklenmesi amacıyla Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından yönetilmekte olan Ortak Küçük Projeler Fonu, Hibe programına Türkiye-Bulgaristan Sınır Ötesi Esnaf ve Sanatkârları İşbirliği Platformu (SESİP) adlı proje ile Lider Ortak olarak 18.05.2006 tarihinde başvurduk. Projede ki ortağımız olarak yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde Bulgaristan tarafından Yambol Zanaatkârlar Kamarası olmasında karar kıldık. Bu projemiz Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından uygun proje olarak değerlendirildi ve projemize hibe almaya hak kazandık. Ben ve Başkan Yardımcım Metin Çalışkan ile birlikte 30 Kasım 2006 tarihinde Ankara’ya giderek Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Merkezi Finans ve İhale Birimi arasındaki proje ile ilgili hibe sözleşmesini imzaladık. Projemiz 01.12.2006 tarihi itibariyle uygulanmaya başlamıştır. Bu projenin toplam değeri 29.894.14 Avro’dur. Projenin odamıza getirileri bu tanıtım, tanışma ve iş bağlantılarıyla kalmamıştır, ayrıca projenin gene içerisinde olan çeşitli teknik teçhizat da bu vesileyle odamızın demirbaşına kaydedilmiştir. Ayrıca projemizin içeriğinde olan SESİP internet sayfası da faaliyete geçirilmiştir. Bu vesileyle de her iki tarafın esnaflarının birbirlerini tanımalarını ve iş bağlantılarının kurulmasını sağladık. Odamızca aylık bültenler yayınlayarak kayıtlı olan üyelerimize oda da olan gelişmeler ile işlerine yaracak olan bilgilerden düzenli olarak haberdar ediyorsak da, çağımız artık bilgi çağıdır ve elektronik alt yapı, yani bilgisayarlar hayıtımızın önemli bir parçası haline gelmiştir. Her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımıza bir yenilik daha sunmak isteğiyle odamızın faaliyetlerini internet ortamına taşıyarak odamıza ait bir internet sayfasını da faaliyete geçirdik. Böylelikle üyelerimizin elektronik ortamda da odamızın faaliyetlerinden haberdar olmasını sağladık. Yine odamız da bulunan bilgisayar alt yapısını da gelişen sistemler doğrultusunda yenileyerek siz esnaflarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verilmesini sağladık. 01 Ocak 2008 tarihinde Babaeski Belediyesinin hemşerilerimiz için yapmış olduğu kapalı pazar alanı işletme ihalesine girerek kazandık. Bu ihaleye katılmamızdaki en büyük neden, odamızda kayıtlı bulunan pazarcı esnafımızın sorunlarına daha fazla vakıf olmak ve onlara yeni çözüm yolları sağlamaktı. Ayrıca onlarla daha yakın bir diyalog içinde olarak sadece iyi günlerinde değil sorunlarıyla da yakından ilgilendiğimizi ve her zaman yanlarında olduğumuzu pazarcı esnafımıza da göstermek isteğimizden başka bir şey değildi. Kapalı pazar alanı işletmesini, oda olarak 30 Haziran 2009 tarihine kadar başarıyla işlettikten sonra Belediyeye yeniden devrettik. Bu işletme esnasında da Babaeski Belediyesine Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak aylık 12.010 TL kira bedeli ödedik. Değerli esnaf arkadaşlarım malumunuz üzere 2009 yılı bütün dünyayı içine alan büyük bir ekonomik krizle gölgelendi. Bu dönemde Dünya’da ve Türkiye’de pek çok şirket battı, pek çok esnaf kepenklerini kapattı. Siz değerli esnaf arkadaşlarım çoğu gün iş yerinizi hiç siftah yapmadan kapatmak zorunda kaldınız. Devletin başında bulunan ve Hükümeti idare edenlerin dediği gibi bu kriz bizi teğet geçmedi aksine tam böğrümüze bir hançer gibi saplandı. Krizi ciddiye almayıp gerekli tedbirleri zamanında almayan hükümet iş dünyasında olan büyük küçük tüm işletmeleri zor durumda ve çözümsüz olarak bir başına bırakmıştır. Gündemi sürekli farklı konulara çekerek bizler için asıl konu olan aş ve iş meselelerinden bizleri uzaklaştırmak istemektedir. Bununla da kalmayıp zaten mağdur olan küçük esnafımızı daha da mağdur edecek uygulamalara imza atmaktadır. Bunlardan biri olan sigara yasağı hesapsız bir şekilde hayata geçirilmiş ve binlerce kahveci esnafını mağdur etmiştir. Zaten zar zor geçinip ayakta kalmaya uğraşan esnafımız bu kanundan sonra tamamen mağdur olup birçoğu iş yerini kapatmak zorunda kalmış ve bununla birlikte binlerce aile mağdur edilmiştir. İşte bu durumu protesto etmek ve kahveci esnafımızın sesini ilgililere duyurabilmek için Ankara’da ve İzmir’de düzenlenen protesto mitinglerine şahsım ve yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımla ve esnaf arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Amacımız bu durumdan etkilenen esnafımızın mağduriyetini duyurabilmek ve kamuoyunun dikkatini olayın bir de bu tarafını görmelerini sağlamaktı. Ayrıca KOSGEB’in internet sitesinden, oda üyelerinin kaydını yaparak KOSGEB’in vermiş olduğu kredilerden üyelerimizin de faydalanmasını sağladık. Yine esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızdan gelen taleplere kulak vererek, onların çok işine yarayacak olan ve üzerlerinde odamızın logosu bulunan birer kışlık yelek, bir evrak çantası ile yine odamızın ismi bulunan bir kalemi de odamızın kayıtlı üyelerine imza karşılığı verdik. Kısacası sizlerden aldığımızı yine sizlerin istekleri doğrultusunda sizlere paylaşıyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki göreve geldiğimiz günden beri, esnaflarımızın mutlu günleri olan cemiyetlerinde ve hiç istemesek de yakınlarının cenazelerinde yanlarında olduk. Amacımız, her koşulda sizlere, destek olmak ve karınca kararınca da olsa katkıda bulunmaktı. Değerli esnaf arkadaşlarım şahsım ve yönetim kuruluma yeniden gerekli desteği verdiniz takdirde bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri bundan sonrada daha büyük bir istek ve azimle yapmaya söz veriyoruz. Bu söz bizim size vermiş olduğumuz taahhüdümüz, vicdani sorumluluğumuz ve namus sözümüzdür. Bundan hiçbir esnaf arkadaşım şüphesi olmasın. Bu güne kadar nasıl söz verdiğimiz gibi çalıştıysak sizlerden alacağımız destekle sorumluluğumuzun bir kat daha arttığını bilerek tüm gücümüzle sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi; bundan sonrada her yerde ve her platformda, siz esnaf ve sanatkârlarımızın haklarını sonuna kadar savunup gözeteceğiz.”
Genel Kurulda, esnaf Murat Çelik, Divan Başkanı’ndan söz alarak, faaliyet raporları ve gelir gider bilanço raporları ile ilgili görüşlerini sundu.
Çelik, yapılan Genel Kurulu, “Fiyasko” olarak değerlendirdi.
Daha sonra gündem maddesi gereğince sırası ile faaliyet raporları, denetim kurulu raporları, gelir gider bilanço raporları okunarak, ayrı ayrı ibra edildi.
Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Türkay Topal, Odaya katkıda bulunan ve hizmeti geçen kişi ve kuruluşların temsilcilerine birer plaket verdi.
1416 Kayıtlı Üye’den 1076 Üyenin oy kullandığı Genel Kurul’da, 7 oy İlçe Seçim Kurulunca geçersiz sayıldı.
Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanlığı için iki adayın kıyasıya yarıştığı Genel Kurulda, Muammer Süer, 434 oy alırken, diğer aday Türkay Topal, 635 oy alarak 5’inci dönemde yeniden Başkanlığa seçildi.
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Gacal, Sebahattin Nemli, Metin Çalışkan, Hüseyin Candan, Hüsnü Özgüven, Seçkin Yılmaz, Hakan Ekici ve Yüksel Akdeniz.
Yapılan Genel Kurula, Eski Devlet Bakanı Hasan Korkut, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Büyük Mandıra Belediye Başkanı M.Şükrü Çölgeçen, önceki dönem Belediye Başkanı M.Haluk Tezsezer, CHP İlçe Başkanı İrfan Altınel, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Hüseyin Taşkın, Şahin Arslan, TDH Babaeski İlçe Başkanı Mustafa Soyhan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner, Kent Konseyi Başkanı İsmet İlteralp, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Atalay, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Saim Kırcı, Kırklareli Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Kırklareli Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik Başkan Vekili Abdurrahim Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Soydan, Kırklareli ve Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Odaların Başkan ve Temsilcileri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve Esnaf Odasına kayıtlı çok sayıda Üye katıldı.
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...