***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

31 Ocak 2010 Pazar

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural “Ülkeyi kula kulluk için kurmadık”

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, DSİ Sosyal Tesisleri'nde, partililer, iş adamları ve muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.


MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Biz bu Cumhuriyeti birinci sınıf vatandaş olmak için kurduk. Biz bu ülkeyi kula kulluk için kurmadık'' dedi.
Vural, Edirne'de DSİ Sosyal Tesisleri'nde, partililer, iş adamları ve muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Oktay Vural, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gidişatı konusunda insanlarda büyük bir endişenin hakim olduğunu, Cumhuriyet tarihinin en büyük krizini bu milletin yaşadığını, insanların işsiz olduğunu ve yoksulluğun arttığını savundu.
''Ülkede nereye bakarsanız bakın iyi bir şey görmek mümkün değil'' diyen MHP Grup Başkanvekili Vural, şunları söyledi:
''Biz bu Cumhuriyeti birinci sınıf vatandaş olmak için kurduk. Biz bu ülkeyi kula kulluk için kurmadık. Bu milletin insanları vatandaştır, kula kul değildir. Bugün Başbakan ve bakanları bu milletin kul olmadığını öğrenmeli ve öğretmeliyiz. Kimin hizmetkarı olduğunu öğretmeliyiz. Milletin kendisine vermediği görevleri, başka yabancı merkezlerin verdiği görevlerle, o görevleri burada icra etmenin bedelini de ödemelidir. Ben Türkiye'nin giderek demokrasi, insan hakları, düşünce ve ifade hürriyeti bakımından geriye gittiğini düşünüyorum.''
Türkiye'nin demokratik, hür insanların olduğu bir ülke olduğunu, sessiz kalmayarak olup bitenleri anlatmaya devam edeceklerini kaydeden Vural, ''Biz MHP olarak Türkiye çapında milletin gündemini savunmaya, iradesini savunmaya, düşünce ve ifade hürriyetini savunmaya devam edeceğiz. Bugün bürokratlarıyla, kaymakamlarıyla muhalefete savaş açan bir hükümetle karşı karşıyayız. Herkes haddini bilsin. Hukuk devletinin olduğu yerde bütün bürokratlar bilsinler ki hukuka bağlı olmalıdırlar'' diye konuştu.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, daha sonra Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen, ''Milliyetçi İrade ve Onurlu Bir Gelecek'' konulu konferansa katıldı.
KAYNAK:www.22haber.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...