***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Temmuz 2009 Pazar

UZUNKÖPRÜ DEVLET HASTANESİNE ÜÇ YENİ KAN


Her geçen gün yeniliklere kapısını biraz daha aralayarak Trakya çapında adından söz ettirmeye başlayan Uzunköprü Devlet Hastanesi’ ne 3 yeni doktor daha geliyor.Tam teşekküllü bir hastane olma yolunda aratmıyor.Son olarak Uzunköprü Devlet Hastanesine Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Safiye Giran KARADUMAN, Dahiliye Uzmanı Dr. Zerrin Öztürk ERDOĞAN ve Radyoloji Uzmanı Dr. Armağan Saraç DÜLGER’ in atandığı ve içinde bulunduğumuz şu günlerde görevlerine başlayacakları öğrenildi.

KAYNAK:UZUNKÖPRÜ BARIŞ GAZETESİ

UZUNKÖPRÜ İLÇESİNDE RAMAZAN AYINDA KURULAN AŞ EVİ İPTALMİ OLUYOR


Edirne iline bağlı Uzunköprü ilçesinde Bir önceki Belediye döneminde, Kaymakamlık, bazı Oda, dernek ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla Ramazan aylarında kurulan Aşevinin iptal edileceği iddia ediliyor.
Yüzlerce insanın yararlandığı ve aynı zamanda aynı sofrada birbirlerine biraz daha yakınlaştığı aşevinin önümüzdeki Ramazan ayında yapılamayacak olması daha şimdiden tepkilere neden oluyor.
Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göreUzunKöprü Belediyesi’ nin bu yıl Ramazan ayında Aşevi kurmayacağı, ancak onun yerine ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıda malzemesi dağıtmayı hedeflediği öğrenildi.
Ancak bir önceki Belediye döneminde kenar mahallelerde ikamet eden vatandaşların evine kadar sıcak yemek götürüldüğünü hatırlatan vatandaşlar;
“Bu iş her yiğidin harcı değildir, bu iş organizasyon işidir” diyerek aşevinin kurulamayacak olmasına sitem ediyorlar.

KAYNAK:UZUNKÖPRÜ BARIŞ GAZETESİ

39. Babaeski Tarım Festivali Programı







Kırklarelinin Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı Tarım Festivalinin 39ncusunun bu yıl 6-7-8 Ağustos 2009 tarihlerinde kutlanacağını belirterek şunları kaydetti: Babaeskiye ait Trakyadaki en köklü festivallerden olan Tarım festivali her yıl ağustos başı kutlanmaktadır.1971 yılında o günün Belediye Başkanı ve ne yazık ki şuan da aramızda olmayan rahmetli Gündüz Onatın girişimi ile belediyemizin önderliğinde ilçede bulunan tarım ve eğitim kuruluşları, dernek, oda, basın organları, sanayici ve esnaf temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen çalışmalar sonunda belediyemizin himayesinde Karpuz Festivali adı altında yapılması kararlaştırılan organizasyon 38 yıldır aralıksız yapıla gelmektedir.Sonraki yıllarda Tarım Festivali adını alan festivalimiz doğrudan belediyemizin bünyesinde organize edilmektedir. Bu sene 39.Yılını 6-7-8 Ağustos 2009 tarihleri arasında kutlayacağız. İnanıyorum ki ilerleyen yıllarda halkımızın desteği ile birlikte festivalimizi fuar haline dönüştürüp Trakyanın ilk ve en büyük fuarı haline getireceğiz.



sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...