***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Ocak 2010 Cumartesi

BABAESKİDE RENKLİ YIL BAŞI GECESİ



















Haber ve Fotoğraflar: Metin KARAKUŞ
Trakya’nın gözde İlçelerinde biri olan Babaeski’de yeni yıl kutlamalarının bu yıl ki adresi, Belediye Sarayı Tansa Düğün Salonu oldu.İlçe Merkezinde Emniyet tarafından alınan güvenlik önlemleri sonucu bu yıl geçen senelerde yaşanan kötü olaylar yaşanmazken, Belediye Sarayı Tansa Düğün Salonu’nda dans eden, şarkılar söyleyen Babaeskililer ve çevre İl ve İlçelerden gelen çok seçkin konuklar yeni yıla büyük bir coşku ile eğlenerek girdi.Yılbaşı gecesinde, saat 24.00’ü gösterdiği dakikalarda Babaeski’de diğer kutlama adresi ise az bir katılımda olsa Atatürk Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde oldu.Doğan Market ve Soylu FM Radyosu’nun birlikte organize ettiği yılbaşı gecesi eğlence programında, zengin bir menü tabağı ve sınırsız içkinin yanı sıra, Piyanist Şantör Erol Kırçıl, Pop Starlardan oluşan sanatçı grubu Caner, Seçil, Barış ve Pınar, Kıvırcık ince saz fasıl grubu ve de oryantal dansöz Neslihan, yer aldı.Rumeli TV’nin naklen yayın yaptığı gecede, ünlü sanatçı Erkan Yol açın programı olan evet-hayır yarışması ve sponsor firmaların katkıları ile zengin hediye çekilişleri yapıldı.Palyoça ve Pamuk Prenses kıyafetinde ki animasyon sanatçıları ile birlikte çocukların oyun gruplarının dahi düşünüldüğü, muhteşem gecede büyük bir coşku içerisinde doyasıya eğlenen ve hep bir ağızdan geri sayım yaparak 2010’u karşılayan Babaeskililer, birbirlerine sarılarak yeni yılı kutladılar.Geceye, Kaymakam Mustafa Demir, Garnizon Komutan Vekili İs. Bnb. M.Erhan Türksoy, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Sancak, Merkezi Edirne’de bulunan Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği (AGD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Görünüm Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Ayan ve de çok sayıda seçkin davetli topluluğu ailece katıldı.Babaeski’de ki eğlence yeni yılın ilk dakikalarına kadar olaysız bir şekilde sürdü.

ÇORLUDA YILBAŞI KUTLAMALARI RENKLİ GEÇTİ


Tekirdağ iline bağlı Çorlu’da yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler eğlence mekanlarını tercih ederken, Sans Egal restoranın müşterilerine yaşattığı yeni yıl coşkusu gece geç saatlere kadar sürdü.
2009 yılının son saatlerini eğlence mekanlarında eğlenerek geçirmek isteyen Çorlulular, 2010 yılına doyasıya eğlenerek girdi. Sans Egal restoranın müşterilerine hazırladığı doyumsuz eğlence de, gece boyunca yeni yıl coşkusu yaşandı. Kaliteli ve nezih bir ortamda yeni yıla girmek isteyen yüzlerce kişi Sans Egal restoranı tercih etti.
Fasıl ile başlayan yeni yıl eğlencesi, Türk Sanat Müziği TRT sanatçısı Sami Aksu’nun söylediği birbirinden eşsiz şarkılarla devam etti. Sami Aksu seslendirdiği şarkılarla müşterilerin kulaklarının pasını sildi. Söylediği pop fantezi müzikle Ayşe Sezer Alkan hem hüzünlendirdi hem de eğlendirdi. Oryantal Gökçe, eğlencenin doruğa tırmandığı saatlerde sahne aldı. Müşterilere doyumsuz bir eğlence sunan Sans Egal restoranda, yeni yıl coşkusu sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Arda Restaurantda Yılbaşı Eğlencesi

Çorlu Emlak Konutları’nda bulunan Arda Restaurant’da düzenlenen yeni yıl eğlencesinde Pop Star Birol sahne aldı.

Müşterilere doyumsuz bir eğlence yaşatan Pop Star Birol, gece boyunca söylediği şarkılarla büyük alkış aldı.
Çorlu’daki eğlence mekanları müşterilerine farklı alternatifler sunarken, Emlak Konutları’nda bulunan Arda Restaurant’da müşterileri için gece boyunca farklı eğlence alternatifleri sundu. Pop Star Birol, sahne aldığı yeni yıl eğlencesinde Türk Sanat Müziği ve güncel şarkılar söyleyerek davetlileri eğlendirdi. Noel Baba tarafından gerçekleştirilen yılbaşı çekilişinde müşteriler farklı hediyeler kazandı. Alt ve üst katta düzenlenen eğlence de, TRT sanatçısı Cansu, Piyanist Sayan ve Udi Yaşar Arapoğlu ile fasıl grubu da sahne aldı. Gece geç saatlere kadar devam eden yeni yıl eğlencesi müşterilerin beğenisini topladı.
HABER VE FOTO:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Malkarada kömür ocağında İş kazası: 1 ölü, 1 yaralı


Tekirdağ iline bağlı Malkara ilçesinde faaliyet gösteren özel bir maden şirketine ait linyit kömür ocağında tavan çökmesi sonucu bir işçi öldü, bir işçi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Malkara’da Bağlar içi mevkiinde bulunan özel bir şirkete ait kapalı linyit işletmesinde 30 Aralık 2009 Çarşamba günü saat: 15.00 sularında çökme meydana geldi.
Çökme sırasında tavandan düşen kömür parçalarının altında kalan işçilerden Fikret Sepetçioğlu (40) ve İrfan Y. diğer işçilerin yardımıyla maden ocağından çıkarılarak Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Durumu ağır olan F. Sepetçioğlu, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edildi. İç kanama geçirdiği öğrenilen evli ve üç çocuk babası Sepetçioğlu doktorların tüm uğraşlarına karşın yaşamını yitirdi.
Kazada hafif yaralanan İrfan Y. Malkara Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle linyit ocağında çalışmalar durdurulurken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

ŞADIRVANDAN DÜŞEN DERNEK BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinin Havuzlar Mahallesi`nde bulunan Fetih Camii`nin dernek başkanı 53 yaşındaki Sabri Karataş geçtiğimiz Çarşamba günü sabah namazının ardından cemaatin dağılmasıyla şadırvanın üzerini temizlemek istemiş, 3 metre yükseklikten yere düşen Sabri Karataş, ağır yaralanmıştı. Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Karataş, hayatını kaybetti. Karataş`ın cezanesi dernek başkanlığını yaptığı Fetih Camii`nde kılınan namazının ardından toprağa verildi.
HABER:TARIK YIS
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...