***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Temmuz 2009 Perşembe

KENT KONSEYİNDEN ZİYARETLER SÜRÜYOR











Kent Konseyi Yürütme Kurulu’ndan Kaymakam Metin Borazan ve
Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ziyaret…


8 Temmuz 2009 Çarşamba günü yapılan Kent Konseyi Toplantısı’nda göreve gelen Yürütme Kurulu dün (16.07.2009) Keşan Kaymakamı Metin Borazan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret etti.
Saat 10.30’da Keşan Kaymakamlığı’na gelen Kent Konseyi Başkanı Bayram Ali Kalfalar ile Yürütme Kurulu Üyeleri, Selma Sucuka, Erol Orta, Sadi Kuru, Hüseyin Çakmak, Nedim İşlek ve Özcan Yavaş burada Keşan Kaymakamı Metin Borazan’ı ziyaret ettiler.
Burada konuşan Kalfalar, Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak göreve gelmelerinin ardından ziyaretler gerçekleştirme konusunda karar aldıklarını belirterek “İlk ziyaretimizi ilçemiz Kaymakamı Sayın Metin Borazan’a gerçekleştiriyoruz. Kent Konseyi olarak Kaymakamlığımızla uyum içinde çalışmak ve ilçemizin öncelikli sorunlarını tespit ederek bunları çözümü konusunda çalışmalar yürütmek istiyoruz” dedi.
Borazan’da, ziyaret nedeniyle Kent Konseyi başkanı kalfalar ile Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür ederek “Sizlerin Kent Konseyi olarak Keşan’ın sorunlarının çözümü konusunda yapacağınız çalışmalara bizler de her türlü desteği vermeye hazırız. Size görevlerinizde başarılar diliyorum “dedi.
Kalfalar ve beraberindeki Kent Konseyi üyeleri daha sonra saat 12.00’de Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Kalfalar, burada yaptığı konuşmada da, Kent Konseyi olarak ilçenin çözümleri konusunda belediye ile işbirliği yapmak istediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.
Özcan, Kent Konseyi üyelerine ziyaret nedeniyle teşekkür ederek “Sizlere ilçe için önemli olan bu görevinizde başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...