***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

20 Mart 2010 Cumartesi

TRAKYA HABERCİ OKURLARINA DUYURU

SEVGİLİ TRAKYA HABERCİ OKUYUCULARI SİTEMİZİN DOLULUĞUNDAN DOLAYI HİZMETLERİMİZİ YAN TARAFTA YAZDIĞIMIZ TRAKYADA MEDYA - TRAKYA SPOR VE MEDYATRAKYA VE SPOR 59 SİTELERİNDE SÜRDÜRÜYORUZ.
SİTELERİMİZE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR GÜNCELLEMEYE ÇALIŞIYORUZ. TEK SIKINTIMIZ REKLAM OLAYI BİLİYORSUNUZ HER ŞEY PARA İLE OLUYOR.BİZLER HİÇ BİR ŞEY BEKLEMEDEN BU İŞİ SEVEREK YAPTIĞIMIZ İÇİN HABERCİLİĞİMİZE DEVAM EDİYORUZ. AMA YARIN ÖBÜR GÜN SİZLER SAHİP ÇIKMASSANIZ NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ BAKMIŞSINIZ HEM SPOR -HEMDE NORMAL EKRAN KARARMIŞ.ONUN İÇİN BİZLERE BU REKLAM OLAYINDADA SAHİP ÇIKARSANIZ MEMNUN OLURUZ
REKLAM İÇİN ADRESİMİZ
habercicorlu@gmail.com
TEL:0 505 949 93 73
İLGİ VE ALAKANIZI BEKLER SAYGILAR SUNARIZ

Işık Üniversitesi’nden tanıtım toplantısı

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nde (LAL), Işık Üniversitesi tanıtım toplantısı düzenlendi.
LAL Sunum Salonu’ndaki toplantıya, Işık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Profesör Doktor Yorgo İstefanapulos konuşmacı olarak katıldı.
Işık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi Ezgi Erel’in aracılığı ile düzenlenen toplantıya, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü 2001 mezunu olan, Var Mısın Yok Musun yarışmasından Hakan Hatipoğlu da hazır bulundu.
Toplantıda, Profesör Doktor Yorgo İstefanapulos, LAL öğrencilerine, okul hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...