***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Kasım 2009 Pazar

Çorlu ilçesinde Kentsel Dönüşüm Refarandumu

Tekirdağ iline bağlı Çorlu İlçesi Şeyhsinan mahallesi ve Hatip Mahallesi sınırları içinde kalan eski sanayi olarak bilinen yerler için Kentsel Dönüşüm Konulu referandum yapılacak.
Çorlu Belediyesinin organize ettiği ve söz konusu bölgede kalan, tapuları olan hak sahiplerinin katılıp oy kullanacağı Referandum 3 Kasım 2009 saat 18.00 de Çorlu Belediyesi Düğün Salonunda yapılacaktır. Referandum da tapuları olan Hak sahiplerinin oy kullanacağı Ada ve Parsel Bazında kurulacak olan 10 sandık açılacaktır. Gerektiğinde sandık sayısının arttırılacağı belirtildi. Noter Huzurunda yapılacak olan Referandumda EVET-HAYIR olarak oy kullanılacaktır.
Referandumun amacı bu bölgede oturan ve işyeri ya da arsa sahiplerinin Kentsel Dönüşümü Evet-Hayır oyları ile neticelendirilecektir.

BİR KASIM ÇORLUNUN KURTULUŞU KUTLANDI


















































Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 87.Yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı. Çorlunun Kurtuluş kızı Çorlu İlköğretim Okulundan Zeynep Atılgan oldu. TöreneAskeri erkan, Çorlu Kaymakamı, Çorlu Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, ve İlçe parti başkanları,ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Törende Belediye Başkanı Ünal Baysan konuşma yaptı. Baysan yaptığı konuşmada Ülkemiz yıllardır devam eden iç ve dış tehditlerle karşı karşıyadır.Yaşanan terör olayları bunun en canlı örneğidir.Sınırlarımız içerisinde oturan ve Burası Benin Vatanımdır diyen herkes yasal olarak eşittir.Gün ulusal Birlik içinde olma günüdür.Bölünmüş olmak Düşmanımızı mutlu eder.dedi
HABER VE FOTO.RECEP KARAGÖZ
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...