***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Şubat 2010 Cuma

AK PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Fırat ÇALIŞKAN
Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz İlçe Yönetim Kurulu toplantısını yaptı. 29 Aralık 2009 tarihinde Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus’tan mazbatasını alan Ahmet Yılmaz yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı.
Toplantıya İl Başkanı Yurdaer Ulus ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Yurdaer Ulus; "İlçe Başkanımız Ahmet Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizi yeni görevlerinde başarılar dileriz. Lüleburgaz bizim için en önemli ilçelerimizde birisidir. Burada yapmış olduğumuz yeni oluşum hem partimize, hem de vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecektir. Bu güne kadar hizmet veren tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, bundan sonra da görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz." dedi.
Lüleburgaz İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'da;" Bizlere verilen bu görevi en doğru ve dürüst bir şekilde yerine getireceğimize inanıyoruz. Ben ve arkadaşlarım bizlere güvenen tüm partililerimizi, vatandaşlarımızı layıkıyla temsil edeceğiz. Bu ilk toplantımıza geldiğiniz bizlere destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim."
AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.
Ahmet Yılmaz, Hakan Egin, Seda Akca, İlyas Aslan Aziz Vurucu, Esra Konca, Metin Küçük, Suna Öğülmüş, Talat Yılmaz, Seyhan Kaya Çetinbaş, Hasan Tavukçu, Nuray Aktürk, Cemal Küçük, Erol Akyol, Gürdal Balaban, Nurullah Polat, Güner Yapıcı, Halil Atabay, Hakan Dinçer, Şevket Diyarbakır, Üzeyir Seren, Aydın Ersin, Tayfun Özdoğan, Osman Ekkazan, Abduş Gülsen, Hasan Zeybek, Hakan Taylan, Hüseyin Yörük, Mustafa Kılıç, Murat Naci Eryapıcı .

—BU HAFTA CHP, 4C KONUSUNU ELE ALDI…

Haber: Erdoğan AYAŞLI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Başkanlığı’nda her hafta Perşembe günü yapılan bir konu bir konuk toplantısında, bu hafta partililere “4 C konusu” anlatıldı.
Parti binasında yapılan toplantıda, konu ilgili bir sunum yapan Genel İş Trakya Şube Başkanı Alaaddin Öztürk, “Tekel işçilerinin sorunu artık halk sorunu olmuştur, 4-C uygulaması sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyet’inin vatandaşlarına reva gördüğü bir uygulama olamaz.” dedi.
Öztürk, konuşmasında ayrıca, Tekel işçilerinin her türlü zorluğa ve siyasal iktidarın her türlü baskısına karşı Ülkede 66 gündür onurlu bir şekilde direniş örneği gösterdiğini de belirtti.
İlçe Başkanı İrfan Altınel aynı zamanda yapılacak olan kadın kolları seçimleri hakkında partililere kısa bir değerlendirme yaptı.
Toplantı sonrası, Demokratik Sol Parti Babaeski İlçe Başkanlığı Üyeliğinden istifa eden Hakkı Tarım, yapılan törenle Cumhuriyet Halk Partisine üye oldu.
İlçe Başkanı İrfan Altınel, yapılan tören sonrası, Hakkı Tarım’ın yakasına, CHP’nin rozetini taktı.
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...