***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Temmuz 2009 Pazartesi

SANAYİ VE TİCARET BAKANI NİHAT ERGÜN AK PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİ VEÇORLU TSO BAŞKANI ÖZLEM YEMİŞÇİ İLE BİRARAYA GELDİ


Sanayi ve Ticaret Bakaı Nihat ERGÜN, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin AKBULUT, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr Necip TAYLAN, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed ÖZSARI’yı 24.07.2009 Cuma günü makamında kabul etti.
Ziyaret hakkında bir açıklama yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ; Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN’e görevinde başarılar temenni ettiklerini belirterek; ‘Sanayi ve Ticaret Bakanımız Sayın Nihat ERGÜN’ün, AK Parti Tekirdağ Milletvekillerimiz ile bizleri makamında kabul etmesinden büyük memnuniyet duyduk’ dedi.
Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN’ün; ‘Ülkemizde ki olumsuz gelişmelerin etkilerini azaltmak için daha iyi işbirliğine ihtiyaç var. Onun için bu kriz ortamında iş dünyası ile hükümet arasındaki diyalog ve yakın işbirliği, krizin etkilerini azaltmada önemli rol oynamaktadır’ dediğini belirten Çorlu TSO başkanı Özlem YEMİŞÇİ; ’Görüşmemiz çerçevesinde Sayın Bakanımız ile Trakya Bölgemizin ve kentimizin ekonomik ve sosyal yapısını ile sanayici ve tüccarımızın öngördükleri konuları paylaşma imkanı bulduk’ dedi.

HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...