***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Temmuz 2009 Cumartesi

AKP Çorlu Gençlik Kolu piknik düzenledi

AK Parti Çorlu Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Eryılmaz, gençler ve aileleri için bir piknik düzenledi. Kıyıköy yolundaki Laladere Piknik ve Mesire alanında düzenlenen pikniğe ilgi yoğundu.
AK Parti Çorlu Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Eryılmaz, sıcak yaz gününe rağmen gençlerin pikniğe göstermiş oldukları ilgi için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Başkan Eryılmaz, yoğun ve başarıyla geçen bir dönemi geride bıraktıklarını, birlikte çalışmak kadar, eğlenmek ve dinlenmenin de tadını çıkartmak gerektiğini vurguladı. Gençlerin okullarının tatile girmesi ve pek çoğunun sınavlarının da tamamlanmış olmasını fırsat bilerek piknik düzenlediklerini söyledi.
AK Partili gençler ve aileleri piknikte eğlenceli ve hoş vakit geçirerek günü tamamladılar. Başkan Eryılmaz’dan en kısa zamanda böyle etkinliklerin tekrarlanmasını istediler. Ayrıca gençler, başarılı piknik organizasyonu için AK Parti Çorlu Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Eryılmaz’a teşekkür ettiler.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Şiddetli Fırtına Uçakları Yatırdı

Cuma günü akşamı yoğun yağış ve beraberinde meydana gelen fırtına, özellikle Önerler Köyü ve Seymen Köyü mevkiinde etkili oldu.
Bir çok yerde ağaçları yerinden söken fırtına, Çorlu Havaalanı’nda bulunan ve eğitim uçuşu yapılan 4 adet Cessna tipi uçağı ters çevirerek maddi hasar yarattı.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, olumsuz hava şartları nedeniyle havaalanının güç merkezinin çatısında zarar meydana geldiğini belirterek, yan yatan uçaklarda önemli bir hasar olmadığını ifade etti. Kaymakam Dursun, Devlet Hava Meydanlarından gelecek uzman ekibin incelemelerde bulunacağını, apron, terminal ve kulede her hangi bir sorun bulunmadığını dile getirdi.
KAYNAK:ÇORLU KENT

7. Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali’nde Yazarlar İmza Günü düzenlenecek


27 Temmuz-02 Ağustos 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7.Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali’nde Yazarlar imza günü düzenlenecek.
Bu konuda bir açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “festival etkinliklerimiz kapsamında 1 Ağustos 2009 Cumartesi günü saat 17.00’de, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarları Cüneyt Ülsever ve Yalçın Bayer, Şair Ataol Behramoğlu, Yazar Cezmi Ersöz ve Gazeteci Çetin İmer’in katılacağı bir Yazarlar İmza Güğnü düzenleyeceğiz. Burada halkımızla değerli yazarlarımızı buluşturmayı hedefliyoruz. Yazarlar İmza Günümüz 1 Ağustos 2009 Cumartesi günü saat 17.00’de Keşan Ortopedik Engelliler Çocuk Parkı’nda gerçekleştirilecek “dedi.

HABER VE FOTO:ERDAL AKSOY
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...