***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Haziran 2009 Perşembe

Gazetecilerden veda ziyaretinde duygu dolu anlar


Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan’ın son atamalar nedeni ile Konya Valisi olarak tayini çıkması üzerine veda ziyaretleri yapan Vali Doğan’ı makamında gazeteciler bir ziyarette bulundular.
Yapılan nezaket ziyaretinde Vali Doğan Tekirdağ ilinde yapılan çalışmalara değinerek hayırsever Tekirdağlıların bulunduğunu ifade etti. İl genelinde bu gün için 4000 derslik bulunduğunu ve kendi süresi içinde 1030 adet yapıldığını ve bunun da 400 kadarının vatandaşların hibeleri ile gerçekleştiğinin altını çizdi. Türkiye’nin hiçbir ilinde bu oranların olmadığını hatırlatarak Tekirdağlılara teşekkür etti.
Kamuda hizmet yapan görevlilerin hizmet yapılış sisteminin değişmesi konusunda zorlanıldığına dikkat çeken vali Doğan, inovasyon konusuna değindi. Memurun ve kamu görevlilerinin halka karşı sorumlulukları olduğunu vurguladı. Türkiye de en çok parke taşı döşenen ilin Tekirdağ olduğunu belirten Vali Doğan, 8 milyon liraya 1 milyon 650 bin metre kare taş döşendiğine vurgu yaptı.
Yapılan çalışmaların olumlu olduğuna ve Tekirdağ ilinin dünya vitrininde ki önemli yerine oturmaya başladığını yansıtan Vali Doğan Çorlu ilçesindeki lojistik merkezinin açılışını da görmeyi arzu ettiğini belirterek, kadın danışma merkezi hazırlıklarının yapıldığını ancak açılışı ile ilgili zamanının olmadığını dile getirdi.
Tekirdağ genelinde engelli çocukların aldıkları eğitimler ile ailelerini bile şaşırtan başarılara imza attıklarını hatırlatan Tekirdağ Valisi Doğan, başarılar inanılır gibi değil bunlar beni Tekirdağ ilinde görev yaptığım süreçte etkileyen olaylar olarak niteledi.
Duygu dolu anların yaşandığı nezaket ziyaretinde Konya iline atanan Vali Doğan’a medya mensupları teşekkür ederek bundan sonra ki yaşantısında da başarıların sağlık ve mutluluk içinde geçmesini temenni ederek bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İSMAİLİN GÖZLERİNİ GÖREN HAYRETE DÜŞÜYOR




Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde ikamet eden 8 yaşındaki İsmailin gözlerini gören hayrete düşüyor. Bir gözü Kahverengi,Bir gözü Çakır olan İsmaile bakanlar gözlerinden kendini alamıyor. İlkokul İkinci sınıfa geçen İsmailin okulda ve mahalledeki arkadaşlarıda hayret ediyor. İlk olarak böyle bir şeyi gördüklerini belirten arkadaşları İsmail iyi tatlı sevecen bir çocuk olduğunu belirtirken İsmail in Babası Kazım Eren de sülalede ilk kez böyle bir olayla karşılkaştıklarını Çocuklarının bu durmdan rahatsız olmadığını aksine kendisine olan ilginin İsmaili daha mutlu ettiğini söylüyor




HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ
sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...