***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Ocak 2010 Cumartesi

ÇORLUDA YILBAŞI KUTLAMALARI RENKLİ GEÇTİ


Tekirdağ iline bağlı Çorlu’da yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler eğlence mekanlarını tercih ederken, Sans Egal restoranın müşterilerine yaşattığı yeni yıl coşkusu gece geç saatlere kadar sürdü.
2009 yılının son saatlerini eğlence mekanlarında eğlenerek geçirmek isteyen Çorlulular, 2010 yılına doyasıya eğlenerek girdi. Sans Egal restoranın müşterilerine hazırladığı doyumsuz eğlence de, gece boyunca yeni yıl coşkusu yaşandı. Kaliteli ve nezih bir ortamda yeni yıla girmek isteyen yüzlerce kişi Sans Egal restoranı tercih etti.
Fasıl ile başlayan yeni yıl eğlencesi, Türk Sanat Müziği TRT sanatçısı Sami Aksu’nun söylediği birbirinden eşsiz şarkılarla devam etti. Sami Aksu seslendirdiği şarkılarla müşterilerin kulaklarının pasını sildi. Söylediği pop fantezi müzikle Ayşe Sezer Alkan hem hüzünlendirdi hem de eğlendirdi. Oryantal Gökçe, eğlencenin doruğa tırmandığı saatlerde sahne aldı. Müşterilere doyumsuz bir eğlence sunan Sans Egal restoranda, yeni yıl coşkusu sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Arda Restaurantda Yılbaşı Eğlencesi

Çorlu Emlak Konutları’nda bulunan Arda Restaurant’da düzenlenen yeni yıl eğlencesinde Pop Star Birol sahne aldı.

Müşterilere doyumsuz bir eğlence yaşatan Pop Star Birol, gece boyunca söylediği şarkılarla büyük alkış aldı.
Çorlu’daki eğlence mekanları müşterilerine farklı alternatifler sunarken, Emlak Konutları’nda bulunan Arda Restaurant’da müşterileri için gece boyunca farklı eğlence alternatifleri sundu. Pop Star Birol, sahne aldığı yeni yıl eğlencesinde Türk Sanat Müziği ve güncel şarkılar söyleyerek davetlileri eğlendirdi. Noel Baba tarafından gerçekleştirilen yılbaşı çekilişinde müşteriler farklı hediyeler kazandı. Alt ve üst katta düzenlenen eğlence de, TRT sanatçısı Cansu, Piyanist Sayan ve Udi Yaşar Arapoğlu ile fasıl grubu da sahne aldı. Gece geç saatlere kadar devam eden yeni yıl eğlencesi müşterilerin beğenisini topladı.
HABER VE FOTO:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...