***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Ocak 2010 Pazar

GÜRSOYLAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN MUHTEŞEM BAŞARISI

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde kurulu bulunan Gürsoylar Koleji elde ettiği başarılarla Trakya’da öncü bir eğitim kurumu olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Gürsoylar İlköğretim Okulu öğrencileri, Türkiye genelinde geçerliliği kanıtlanmış ve yıllardır eğitim sektöründe hizmet veren özel bir SBS’ye hazırlık dergisinin yaptığı sınavda, daha önce Çorlu’da görülmemiş kitlesel bir başarı yakaladılar.
Türkiye genelinde yapılan ve Gürsoylar İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Zeynep ERBAP’ın TÜRKİYE BİRİNCİSİ olduğu sınavda, açıklanan sonuçlara göre ilk 100’de toplam 14, ilk 50’de 8 ve ilk 20’de 5 öğrencisiyle Gürsoylar Koleji elde ettiği başarılarla Çorlu’yu bir kez daha gururlandırdı.
SBS deneme sınavını gerçekleştiren kurumun açıkladığı sonuçlara göre Türkiye genelinde ciddi bir başarı yakalayarak ilk 100’e giren Gürsoylar İlköğretim Okulu öğrencilerinin isimleri ve sıralaması şöyle:
Zeynep ERBAP Türkiye 1.si (7. Sınıf)
Sezi Ceren GÜNAY Türkiye 4.sü (6. Sınıf)
Ece TOPRAK Türkiye 6.sı (7. Sınıf)
Duygu KÖFTERCİ Türkiye 13.sü (7. Sınıf)
Ali Samet ALTINIŞIK Türkiye 13.sü (8. Sınıf)
Hasan Can TAŞÇI Türkiye 17.si (7. Sınıf)
Alp CİN Türkiye 22.si (7. Sınıf)
Elif BABAOĞLU Türkiye 40.sı (6. Sınıf)
Ömer SELÇUK Türkiye 41.si (6. Sınıf)
Alican EROĞLU Türkiye 56.sı (6. Sınıf)
Berke SÜTÇÜLER Türkiye 57.si (6. Sınıf)
Ahmet Metehan ALP Türkiye 71.si (5. Sınıf)
İrem AYDIN Türkiye 77.si (5. Sınıf)
Nazlı Deniz DEDEOĞLU Türkiye 78.si (6. Sınıf)
Gürsoylar Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü A. Berk GÜRSOY konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin elde ettikleri bu muhteşem başarıları kutluyor, Gürsoylar Kolejinin sürekli artan başarı grafiğini daha da yükseklere çıkarmak, eğitim kalitesi anlamında Çorlu’muzun adını tüm Türkiye’de duyurmak ve öğrencilerimizi gelecek için hedefledikleri noktalara taşımak için yaptığımız sistemli çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
HABER.RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...