***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Aralık 2009 Pazartesi

Belediye Başkanından personel yemeği


Tekirdağ iline bağlı Malkara ilçesi Belediye Başkanı Birol Kaya, Tüm personeline akşam yemeği verdi. 25 Aralık 2009 Cuma günü akşamı Kardelen Sosyal Tesislerinde saat 19.00’da başlayan yemeğe; Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erol, Sendika Temsilcisi Disk / Genel – İş Sendikası 10 Nolu Trakya Şube Başkanı Alaaddin Öztürk, Belediye Meclis üyeleri, tüm belediye personeli ve eşleri ile yerel basın çalışanları katıldılar.
Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Birol Kaya şunları söyledi; “Değerli çalışma arkadaşlarım ve sevgili basın mensupları… Malkara Belediyesi olarak düzenlediğimiz birlik – beraberlik ve dayanışma yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
2009 yılını bitirmek üzereyiz. Yeni bir yıla gireceğimizin heyecanını yaşıyoruz. Belediye başkanı seçildiğim günden itibaren 9 aydır bu kutsal görevi birlikte yürütüyoruz.
Malkara Belediyesi çalışanları olarak hepimiz bir aileyiz. Görev sürem içerisinde hepimiz güzel ilçemizin güzel insanlarına hizmet ediyoruz. Bu aile içinde sevgi – saygı iletişimiyle Malkara’mıza hizmetin en kalitelisini yapmak istiyorum. Halkımızın kalplerine girebilirsek ne mutlu bize…
Bu tür yemekler bizlerin birbirimize olan bağlılığımızı, sevgi ve saygımızı arttıracaktır. Bu akşam birlikte eğleneceğiz. Tüm meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma iyi akşamlar diliyorum” dedi.
Gece Pop star Birol ile “Yusuf – Yaşar – Özkan” ekibinin oluşturduğu Active Müzik orkestrasının güzel müziği ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar neşe içerisinde devam etti.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...