***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Temmuz 2009 Cuma

Milletvekili Taylan`ın İlginç Koleksiyonu

Katıldığı açılışlarda kestiği kurdelelerden biriktiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan ‘kurdele koleksiyonu’ olduğunu söyledi.
17. Trakya Tarım Fuarına katılan ve konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesini Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, AK Parti Milletvekili Ziyaettin Akbulut, Tarım İl Müdürü Haydar Soykan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte kesen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan`ın ilginç bir koleksiyon sahibi olduğu ortaya çıktı.
Kestiği kurdeleden bir parça alacağını belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili katıldığı açılışlardan aldığı kurdeleleri biriktirerek koleksiyon yaptığını, hatıra olarak sakladığını söyledi. Taylan bir çuval dolusu kurdelesinin olduğunu belirtti.
Açılışın ardından Vali Kemelek, Milletvekilleri Akbulut ve Taylan, Tarım İl Müdürü Soykan, Belediye Başkanı Baysan ve diğer protokol üyeleri fuar alanını dolaştı. Fuar alanında bir bahçe traktörüne binen Vali Kemelek traktörü çalıştırdı ve hakkında bilgiler aldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...