***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Temmuz 2009 Cuma

24 Temmuz Basın Bayramımızı kutladıkBaşkan Ünal Baysandan Basın mensuplarına yemek











Çorlu’da BASIN’da sansürün kaldırılışının 101.Yıldönümü ve Basın Bayramı törenle kutlandı. Yerel ve Ulusal BASIN’da görev yapan gazeteciler topluca ATATÜRK anıtına çelenk koyup, saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı okundu.
Çorlu’da görev yapan gazeteciler ve ÜÇ basın derneği adına gazeteci Erdal Özcan günün mana ve önemini belirten konuşma yaptı.
Ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP İlçe Başkanı Emre Köprülü ve Başkan yardımcısı Serhat Çatalkaya ve gazetecilerin katılımı ile ORION Lappiza’da öğle yemeği yendi.
Başkan Ünal Baysan yemeğe katılım gösteren basın mensuplarına Atatürk fotoğrafı olan kol saatleri ile bir şişe parfüm hediye etti.
Başkan Ünal Baysan,”arkadaşlar çok önemli bir mesleğin mensuplarısınız. Sizin işiniz gönül işi ve severek yapılması gereken meslektir.
Gazeteciler ülkemizde ve dünyada önemli bir görevi ifa ediyorlar. Vatandaşlar kamuoyu doğru bilgileri gazetecilerin haberlerinden öğreniyorlar. Bu haberler bazı kesimleri mutlu eder ama bazı kesimleri mutlu etmeyebilir. Gazetecileri hoşgörü ile karşılamalıyız.
Şimdi yine basının önü kesilmek ve gizli sansür uygulanmak isteniyor. Hür basının önü kesilmesin. Bilakis basına basın mensuplarına yardımcı olmak lazım. Sizin bu gününüzü içtenlikle kutluyorum.” Dedi.
Ayrıca belediye başkanı Ünal Baysan , “önümüzdeki günlerde ve aylarda belediye çalışmaları ile ilgili olarak, sizinle birlikte bilgilendirme toplantılarında sık sık buluşacağız” demeyi de ihmal etmedi.


HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...