***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Temmuz 2009 Cuma

MHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ KEMALETTİN NALCIÇORLU TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclisi, 23 Temmuz 2009 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Meclis Toplantısı’nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Kemalettin NALCI’yı ağırladı.
MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin NALCI; Çorlu TSO Merhum Meclis Başkanı Burhan SEZER için Çorlu TSO’ya taziyelerini sunarak; Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı Özlem YEMİŞÇİ ve Meclis Üyelerine başarılar diledi.
Çorlu TSO Meclis Üyelerinin sektörel bazda Türkiye’nin ekonomik durumu içeriğinde yaşadıkları sorunları dinleyen Milletvekili NALCI, ‘Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumu doğal olarak bu ülkenin vatandaşları olarak hepimiz yaşıyoruz. Çorlu’nun sınai ve ticari potansiyeli, yalnızca bölgemiz ekonomisini değil ülkemiz ekonomisinin belirleyici unsurudur. Dile getirdiğiniz sanayicimizi direkt etkileyen Çin pazarının etkilerinin neden ve sonuçları bilinmektedir. Meclisimizde ülkemizin, bölgemizin, insanımızın menfaatleri doğrultusunda olan her kararın yanında yer alıyoruz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları kapsamında katkılarımız olabilecekse bilin ki bizler sizlerin Vekilleriyiz’ dedi.
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...