***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Temmuz 2009 Cuma

Kırklareli’nde toplam 17 hakim ve savcı yeni görev yerlerine atandı


Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 21 Temmuz 2009 tarihli adli yargı yaz kararnamesi yayınlandı. Kararname ile Kırklareli ve ilçelerinde görev yapan çok sayıda savcı ve hakim başka il ve ilçelere atanırken, yerlerine de yenileri görevlendirildi.
Buna göre Kırklareli Merkez’den; C. Savcısı Müjdat Saraç Ünye C.Savcılığı’na, C. Savcısı Musa Ünel Adana Savcılığı’na, Kırklareli C.Savcısı Alpaslan Işın Büyükçekmece Savcılığı’na, Kırklareli Hakimi Meral Ünel Adana Hakimliği’ne, Kırklareli Hakimi Hasan Artıışık Beytüşşebap Hakimliği’ne ve Kırklareli Hakimi Selma Acar Güdül Hakimliği’ne atandı.
Yeni görev yerlerine gidecek bu isimlerin yerine ise; Ermenek Hakimi Sezai Gönültaş, Karasu Hakimi Ferhan Acar ve Savaştepe C.Savcısı Enver Irmak atandı.
Bu anlamda ilçelerimizde de birçok Hakim ve Savcı yer değiştirdi.
Lüleburgaz Hakimi Zeynep Keleş Bursa Hakimliği’ne, Lüleburgaz Hakimi Cengiz Dökünlü ise Diyarbakır Hakimliği’ne atanırken, Kaş Hakimi Kevser Karaca Karabay ve Kaş Hakimi Mustafa Karabay da artık Lüleburgaz’da görev yapacaklar.
Babaeski Hakimi Nergiz Yüksel Harran Hakimliği’ne ve eşi C. Savcısı Rıdvan Yüksel de Harran Savcılığı’na tayin olurken, Boldavin C.Savcısı Kurtuluş Tayanç Çalışır Babaeski Savcılığı’na, Susurluk Hâkimi Abbas Erdöl Babaeski Hâkimliği'ne ve Bolvadin Hakimi Ayfer Akdemir Çalışır da aynı görev yerine tayin oldular.
Vize’de ise Hakim olarak görev yapan Keskin Karakurt Beyoğlu Hakimliği’ne, Ahmet Torun Eyüp Hakimliği’ne, C. Savcısı Murat Özcan ise Manavgat Savcılığı’na atandı. Bu atamaya bağlı olarak, Andırın C.Savcısı Cengiz Çağatay Vize C.Savcılığı'na, Baykan Hakimi Mutlu Tanrıkulu, Vize Hakimliği’ne ve Kozluk Hakimi Çağatay Dal da yine ilçemiz Hakimliği’nde görev yapacaklar.
Demirköy’de C.Savcısı Turgut Türkmen Kırıkhan Savcılığı’na, Hakim Ali Akın Gazipaşa Hakimliği’ne ve Demirköy Hakimi Mehmet Hazan da Anamur Hakimliği’ne atandı.
Buna göre, Seydişehir C.Savcısı Ahmet Haşim Bardakçı ve Seydişehir Hakimi Zehra Tunçer Bardakçı artık Demirköy ilçemizde görev yapacaklar.
Pınarhisar Hakimi Mehmet Ünal ise bundan sonra Soma Hakimliği’nde görev yapacak. Bu kapsamda, Baykan C.Savcısı Cemal Fehmi Günay Pınarhisar C.Savcılığı'na, Tekman hakimi Jale Kanak ise Pınarhisar Hakimliği’ne atandılar.

KAYNAK:www.gazetetrakya.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...