***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Temmuz 2009 Cuma

TEKİRDAĞ AYDINLAR OCAĞI DERNEĞİNDENBASIN MENSUPLARINA YEMEK

Tekirdağ Aydınlar Ocağı Derneği Başkanı Ersin Bilmeç, yeniden başkan seçilmesinin şerefine Tekirdağ’ ın en gözde köfte salonu ÖZCANLAR’ da (19 Haziran) bir grup basın mensubuna yemek ikramında bulundu.
Yemekli toplantıda amacını açıklayan Ersin Bilmeç; “ Alel acele bir kısım basın mensubu arkadaşlarla bugün burada meşhur köftemizi yiyoruz. Basınımızın diğer mensuplarıyla da en kısa zamanda yine birlikte başka bir mekanda buluşacağız. Size hazır birlikte iken dernek olarak iki konuda açıklamada bulunacağım:
Çin Halk Cumhuriyeti biliyorsunuz son komünist devlettir. Güya özerklik tanıdığı kendi vatandaşı, bizim soydaşımız olan Doğu Türkistan Türklerine çabucak ve hiçbir ciddi tenkit almadan açık katliam düzenlemiştir. Çin resmi açıklamasına göre daha dün 196 Uygur Türk’ ü suçlu (!) görülerek idam edildi. Daha 2 bin kişi kayıp ve akıbetleri meçhul. Aileleri de endişe içinde çocuklarını bekliyor. Türkiye’ nin bu sessizliği iyiye alamet değildir. Hükümetimizden çok çabuk, diğerleri de idam edilmeden aktif dış politika atağı bekliyoruz.
Çin mallarına boykot olayı üzerinde ciddi manada durulmamıştır. “Vatandaş evde oturma, alışveriş için pazara çık” diyenler bu defa nedense pek ses çıkaramadılar. Yoksa Çin’ den getirilen bozuk ve ucuz mallardan elde ettikleri, edecekleri karları kaybetmeyi göze alamadılar mı? Basın aracılığıyla bu hassasiyetimizin kamuoyuna duyurulacağını ümit ediyoruz.” Dedi.
Yemeğe katılan basın mensupları:
Anadolu Ajansı: Hakan Karaca
Kâinat Gazetesi: Fatih Erge
İHA: Engin Özmen
Frekans Gazetesi Muhabiri:
Frekans Gazetesi Yazarı: Murat Sevgi,
Doğan Haber Ajansı: Ferhat Akgün
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...