***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Temmuz 2009 Cuma

Tekirdağ'da fanta coşkusu Kenan Doğulu'dan imza günü




Fanta Gençlik Festivali kapsamında Tekirdağ’a gelen Kenan Doğulu, Ceza ve Pinhani binlerce gence coşkulu bir gece yaşattı.

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Fanta Gençlik Festivali kapsamında Tekirdağ’a gelen Kenan Doğulu, Ceza ve Pinhani önceki gece sahildeki Belediye Şenlik Alanı’nı dolduran binlerce gence unutulmaz bir gece yaşattı. Türkiye'nin ilk ve tek mobil festivali olma özelliğini taşıyan Fanta Gençlik Festivali’nde ilk sahneyi Pinhani aldı. Yaklaşık 1 saatlik performansı ile ilgi odağı olan grup, birbirinden güzel şarkıları hayranları için seslendirdi. Pinhani’nin ardından sahneye çıkan Rap müziğinin sevilen ismi Ceza, alanı dolduran kalabalığa söylediği hareketli parçalarla adeta coşturdu. Ceza’nın konserine kız kardeşi de eşlik ederken, Ceza hayranları hareketli parçalar eşliğinde rap dansı yaptılar. Ceza, geçtiğimiz yıl da Tekirdağ’a gelerek konser verdiğini, o gün gerçekleştirdiği konser esnasında Türkiye Milli Takımının bir maçta ilk yarıyı 2-0 yenik kapattığını, konserin ardından yolda ikinci yarıyı izlediğini ve A Milli Takımın ikinci yarıda attığı 3 gol ile maçı kazandığını belirterek, “Tekirdağ’ı o günden itibaren benim için uğurlu bir il olarak görüyorum. Hepinizi çok seviyorum.” diye konuştu.

Gecede son olarak sahne alan pop sanatçısı Kenan Doğulu ise coşkuyu adeta doruğa çıkardı. Doğulu muhteşem performansı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Son albümü ‘Patron’ ile müzik listelerini alt üst eden Doğulu, eski ve yeni albümünden parçalara yer vererek alanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Doğulu’ya çaldığı enstrümanlar ile kardeşi Ozan Doğulu da eşlik etti. Daha önceki 7 yıl içinde 41 bin 156 kilometre yol yaparak bir çok ünlü sanatçıyı 3 milyonu aşkın gençle buluşturan Fanta Gençlik Festivali, Türkiye'nin en yaygın müzik etkinliği olma özelliğini taşıyor. 4 tır, 11 kamyon ve 11 araç ile ilimize gelen ve 300 kişilik dev bir ekipmanla gerçekleştirilen 8. Fanta Gençlik Festivali, Tekirdağ'da konserinin ardından İstanbul’daki son konser ile perdelerini kapatacak.


KENAN DOĞULUDAN İMZA GÜNÜ


Şarkıcı Kenan Doğulu, müzikseverlerin ilgisini çeken son albümü Patron için Tekira AVM’de imza günü düzenledi.

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Tekirdağ’a gelen ünlü sanatçı Kenan Doğulu, çıktığı ilk haftadan itibaren müzik listelerini alt üst eden ‘Patron’ adlı albümü için imza günü düzenledi. Tekira AVM’nin girişinde kurulan platformda hayranlarıyla buluşan Doğulu, fotoğraflarının bulunduğu posterleri ile yeni albümünü alan sevenlerine imza dağıttı.

Albümünü imzaladığı hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektiren ünlü sanatçı, kendisine olan ilginin yoğunluğu nedeniyle yaklaşık 2 saat boyunca sempatik hareketleri ile hayranlarına adeta enerji verdi.




KAYNAK:TRAKYAGAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...