***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Kasım 2009 Pazar

Türkiye İyilikte Birleşiyor Kızılay`la Kurbanlarınız Amacına Ulaşıyor

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi tarafından, vekalet kurban kampanyası için Orion Alışveriş Merkezi`nde stant açıldı.

“Türkiye İyilikte Birleşiyor” ve “Kızılay`la Kurbanlarınız Amacına Ulaşıyor” sloganları ile yürütülen kampanya ile ilgili olarak bilgiler aktaran Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka, Kızılay`ın vekaletlerle yüz binlerce insanın yüzünü güldürdüğünü şimdiki hedefin milyonların yüzünü güldürmek olduğunu söyledi.
2008 yılında on binlerce kişi, kurbanlarının vekaletini Kızılay`a verdi diyen Dodurka; “Vekaleti alınan kurbanlar Et ve Balık Kurumu kombinalarında, noter huzurunda, din adamları gözetiminde dualarla kesildi; kavurma ve konserve yapılarak, yıl boyunca Türkiye`nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Yardımsever halkımızın kurbanların yüz binlerce aileye ulaştırdık. Şimdi hedef çok daha fazlası. Sizin kurban vekaletleriniz ve bizim hizmet aşımızla bu bayram da el ele verelim ve milyonlarca aileyi sevindirelim” dedi.
Kızılay`ın kurban taahhüdünü de aktaran Dodurka; “Vekaleti alınan bütün kurbanlar eksiksiz olarak, dini şartlara ve sağlığa uygun bir biçimde kesilecek, konserve yapılarak yıl boyunca ihtiyaç sahibi yüz binlerce aileye dağıtılacak” diye konuştu.

Dodurka kurban vekaletini Kızılay`a vermek isteyenlerin, tüm bankalardaki Kızılay hesapları aracalığı ile, www.kizilay.org.tr internet sitesiniden, 168 numaralı ücretsiz danışma ve bağış hattından, 2868 numaralı Kızılay Posta Çeki hesabı ile postanelerden ve yurt genelinde bulunan Kızılay Şubeleri`nden bu işlemi gerçekleştirebileceğini kaydetti. Dodurka, 275 TL olarak belirlenen kurban bedelinin kredi kartı ile 4 taksitte de ödenebileceğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...