***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Kasım 2009 Pazar

Ekonut A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Örsoğlu; “Bugün Al Yarın Taşın Noktasındayız”

Ekonut A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Örsoğlu, Çorlupark projesinde bugün al yarın taşın noktasında olduklarını söyledi.

İddialı olan şeyler hakkında doğruda eğride konuşmalar olur ancak önemli olan doğrunun ne olduğudur diyen Örsoğlu, Çorlupark projesi ile ilgili olarak pek çok şey konuşulduğunu dile getirdi. Pek çok şey konuşuldu ama yersiz olduğu ortaya çıktı diyen Örsoğlu; “Yapılacak, yapılmayacak denildi ama artık bu konuşmaların hiç biri yok çünkü 9 bloğun 9`u da ortaya çıktı. Projemiz konut olarak % 80 oranında tamamlandı. Şu anda 3 blokta 70 aile yaşıyor. Bu ailelerin her şeyleri karşılandı, eksikleri yok herkes teşekkür ediyor. Biz biliyoruz ki işimizi, doğru, kaliteli ve iyi yapıyoruz. Para veren insan hakkını arar, mutsuzlukları olsa söylerlerdi. Satışa çıkardığımız 3 blok büyük oranda satıldı. Diğer bloklarda henüz satış yapmadık. Sene sonuna kadar orta peyzaj alanlarını, basketbol sahası, kafeterya gibi alanları ortaya çıkaracağız” dedi.

Örsoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “9 blokta toplam 560 daire var. 3 blokta ki 168 daire tamamlandı. Yaşam başladı 70 aile bilfiil oturuyor. 3 bloğun % 100`ünün tamamlandığı projenin konut bölümü geneli itibariyle de % 80 oranında tamamlandı. Hava şartları uygun olduğu takdirde orta peyzaj bölümü bu sene bitecek. Havuzun şekli ortaya çıktı. Şartlar uygun olursa insanlar Mayıs – Haziran ayında yüzebilecekler.”

Şehrin bir miktar dışında olmak bu tip projeler için avantaj diyen Örsoğlu; “Şehrin gürültüsünden uzak, planlı gelişime açık bir bölgedeyiz. Çorlu`da konut alanında eşik atlandı. Çorlupark ile birlikte devam eden 3 proje Çorlu`nun çehresini değiştirdi. Dairelerimiz gerek işçilik gerekse de malzeme olarak kaliteli ne kullandığımızı deklare ediyoruz. Önemli olan insanların memnuniyeti bunu da sağladık. Çorlupark konut, alışveriş merkezi ve otel olarak 3 üniteden oluşuyor. AVM çerçevesinde 1 + 1 stüdyo tipi rezidanslar olacak. Proje 64 bin 573 metrekare alanda gerçekleştiriliyor. Bunun 34 bin 319 metrekarelik bölümü konut alanı ve bu alanda 9 blok yer alıyor. 5 bin 500 metrekare olan bölümü yapıların oturum alanı geri kalan 29 bin metrekare yol, otopark, sosyal alan ve yeşil alanlar. Projede, AVM 26 bin 253 metrekareyi kapsıyor. AVM`nin cephesi 244 metre olacak. 40 bin metrekarelik kiralanabilir alan olacak yani 200`e yakın kiralanabilir mağaza yer alacak. Çorlupark`tan daire alan sadece daire almıyor. 3 + 1 daire alan aynı zamanda ortak alandan 65 metrekarede yer almış oluyor. 4 + 1 daire alanlar 74 metrekare alanın sahibi oluyor. Yüzme havuzu, sosyal tesisleri, çocuk oyun alanları, projenin konut konusunda neyi varsa ortağı oluyorlar” şeklinde konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Projenin tamamlanması heyecanla bekleniyor..İddia ediyorum, Çorludaki diğer emsal projelerden kat ve kat kaliteli bir proje...İnsanlar gezsinler görüsnler sonra karar versinler.
Umarız Hotel vE AVM 2010 da tamamlanır

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...