***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Kasım 2009 Pazar

Çorlu`ya Hilton Garden Inn Yapılacak

Ekonut A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Örsoğlu
“Hilton Oteli Çorlu`da Çorlupark Bünyesinde Tahsis Edilen Yerde Yapılacak”

Ekonut A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Örsoğlu, Hilton Garden Inn Oteli`nin Çorlu`da Çorlupark bünyesinde tahsis edilen 4 bin metrekarelik alanda inşa edileceğini ve gerekli anlaşmaların yapıldığını söyledi.

Yıldız kavramı ile tanımlanmayan ama Hilton standartlarında hizmet verecek olan şehir oteli, business otel de denilen iş oteli tek ilçe olarak Çorlu`da yapılacak diyen Ekonut A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Örsoğlu; “Uluslar arası otel geliştirme firması olan Amplio A.Ş. bu konudaki çalışmalarına başladı. Hilton markasının Çorlu`da olması Çorlu için büyük kazanç. Bizim projemizde yer alması bizim içinde kazanç” dedi.

Örsoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Otel yapıp kendimiz işletecek değildik, bazı firmalarla bu konuda görüşmeler oldu bir başka firmada olabilirdi, Hilton oldu. Şirket bize, ‘4 bin metrekare arsa verin, bize satın’ şeklinde taleple geldi. Bizde bu sözleşmeyi yaptık ve istedikleri yeri kendilerine verdik. Şirket, burayı Hilton adına yapacak Bizimle sözleşmenin ardından Hilton`a kabul ettirmeleri gerekiyordu bunu da yaptılar. Amplio`nun bu projeyi uyguladığı tek ilçe Çorlu olacak. 4 bin metrekare arsanın satışını yaptık onların yatırım planlarına uygun olarak yapılacak. Ne zaman uygun görürlerse Hilton Garden Inn Oteli inşasına başlayacaklar.”

Hilton Garden Inn Oteli`nin Çorlu`da Çorlupark bünyesinde tahsis edilen yerde yapılacağını dile getiren İbrahim Örsoğlu; “Görselleri, tip projeleri var hazırlıklarını yapıyorlar piyasa koşullarına göre yatırımlarını yapacaklar. Bazı markalar vardır ki reklama ihtiyaçları yoktur. Otel deyince ilk akla gelen Hilton`dur, Türkiye`de bu böyle ezberlenmiştir. Hilton Çorlu için büyük kazanç. Şehre dışarıdan gelen yatırımcılar büyük değerler katarlar. Konusunda uzman olanların şehre yatırım yapması o şehre artı katar. Çorlu sürekli olarak gelişiyor sadece bugün için düşünmemek gerekir. Sanayi gelişecekse öncelikle konaklama imkanlarının sağlanması gerekir. Çorlu çok şeyi hak ediyor. Nüfus ve potansiyel itibariyle ciddi büyük ve güçlü bir yer. Sanayi için cazibe merkezi ulaşımın her türlüsü Çorlu`da var. Sanayinin gelişmesi için Çorlu hazır. Çorlu iyi şeyleri hak ediyor. Hilton`un projeye katkısından çok Çorlu`ya katkısı olacak” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...