***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Kasım 2009 Cuma

Önce yandı, sonra hareket edip önündeki araca çarptı

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinin Kızılpınar beldesinde ilginç bir olay meydana geldi. Kızılpınar Belediyesi yanında park halinde bulunan bir servis minibüsü, elektrik aksamının şase yapması nedeniyle, yanmaya başladı.
YANARKEN HAREKETE GEÇTİ
Kısa sürede alevlere teslim olan Kemal Bozkuş'a ait 59 S 2106 plaka sayılı servis minibüsü, bir süre sonra hareket etmeye başladı. Yokuş aşağı giderek, hızlanmaya başlayan servis minibüsü, aynı yol üzerinde bulunan Aslan Rışvan'a ait 59 M 7232 plakalı minibüse arkadan çarptı. Hızı kesilen ancak çarpmaya rağmen durmayan servis otobüsü, kaldırıma tretuarlarına çarparak durabildi. Alevler içerisinde yanmaya devam eden araca, daha sonra Kızılpınar Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi müdahale etti.

CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ
Kısa sürede söndürülen Kemal Bozkuş'a ait 59 S 2106 plaka sayılı servis minibüsünde büyük oranda hasar meydana gelirken, çarptığı Aslan Rışvan'a ait 59 M 7232 plakalı minibüste de, yine hasar meydana geldi. Olay yerine gelen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da, can kaybının yaşanmamasının, yüreklere su serpen bir teselli olduğunu vurgulayarak, her iki araç sahibini teskin etmeye çalıştı.
KAYNAK:ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...