***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Kasım 2009 Cuma

Çorluda Yunus Timleri Trafik Polislerine Destek İçin Geliyor


Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçe Emniyet Müdürlüğünün isteği üzerine Çorlu Kaymakamlığının talebi ile İç İşleri Bakanlığının oluru sonucu Çorlu Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ‘Motosikletli polis timi amirliği’ kurulması hedeflendi. 5 motosiklet alan Çorlu Emniyetine bağlı yunus timleri göreve başlayarak, suç ve suçlularla mücadeleye başlayacak.
Caddelerde yol kenarlarına yanlış park eden araçları uyaran motosikletli polis timleri, trafik kazalarında da ilk görev yerine gidecekler. Şu anda bünyesinde 5 motosiklet göreve başlayan Çorlu Emniyet teşkilatı Çorlu sokaklarında göreve başlayacak
Hayırsever iş adamları ve duyarlı vatandaşların katkıları ile alınan 5 motosiklet ile oluşturulan tim de 10 personel görev yapacak.
Araç trafiğine kapalı alanlar ile özellikle trafiğin en yoğun olduğu zamanlarda polisin doğru zamanda doğru yerde bulunabilmesi adına ve de önleyici hizmetler dediğimiz hizmetlerin icrasında sürat çok önem kazanmaktadır. Motosikletli yunuslar olarak bilinen polis timini Çorlu’da oluşturuldu.
HABER VE FOTO:SAMET AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...