***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

Yemişçi Ailesinin Acılı Günü

Tekirdağ iline bağlı Çorlu`da faaliyet gösteren Aydın Parke isimli iş yerinin sahibi olan işadamı Hüseyin Yemişçi geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
İkamet ettiği İstanbul`dan önceki sabah Çorlu`da bulunan iş yerine gelmek üzere 59 VD 268 plakalı otomobiliyle hareket eden Yemişçi, TEM Otoyolu Kınalı gişeler girişinde bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Yemişçi hayatını kaybetti.
Silivri Belediyesi İtfaiye ekipleri ve kaza kırım araçlarının müdahale ettiği kazada, Hüseyin Yemişçi`nin araç içerisinde hayatını kaybettiği bildirildi.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi`nin de kayınbiraderi olan Hüseyin Yemişçi Çorlu`da Süleymaniye Camii`nde kılınan cenaze namazının ardından Çorlu Asri Mezarlığı`nda toprağa verildi. Cenaze törenine Hüseyin Yemişçi`nin mesai arkadaşları, sevenleri ile Yemişçi ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.
http://www.trakyahaberci.com/ ve http://www.trakyaspor.com/ ailesi olarak merhuma Allah`tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı dileriz.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...