***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

Lüleburgaz’la Moldova’nın Vulkaneshty ili kardeş kent oldu.

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Moldova’nın Gagavuz Özerk Bölgesi’nin Vulkaneshty ili ile Lüleburgaz Belediyesi arasında kardeşlik sözleşmesi imzalandı.
Lüleburgaz Belediyesi Meclis toplantı Salonu’nda Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile Vulkaneshty Belediye Başkanı Mihail İvancıoğlu arasında Kardeşlik Sözleşmesi imzaladı.
Lüleburgaz tanıtım videosunun izlendiği toplantıda konuşan Belediye Başkanı Emin Halebak, “Farklı ülkelerde yaşıyor olmamıza rağmen aynı soydan geliyoruz. Bu kardeşliğin geleceğe en iyi şekilde taşınmasını istiyoruz. Sağlıklı ve düzgün çalışmasını ve her ikimize de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Vulkaneshty Belediye Başkanı Mihail İvancıoğlu da, aynı soydan gelen ve aynı dili konuşan iki kent halkının kardeşlik sözleşmesi imzalamasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Lüleburgaz Belediye Başkanı emin Halebak, Vulkaneshty Belediye Başkanı Mihail İvancıoğlu, Vulkaneshty Valisi Sergey Cherney, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri ve daire amirlerinin katıldığı törende, konuşmaların ardından imzalar atılan imzalarla Vulkaneshty ve Lüleburgaz’ kardeş kent oldu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...