***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

Çorluda su ve kanalizasyon patlakları halkı canından bezdirdi

Çorlu’da su ve kanalizasyon patlakları halkı canından bezdirdi Onarım sırasında ise trafik Kilitleniyor Çorlu şehir içi içme suyu şebekesinin yeraltındaki su ve kanalizasyon hatlarında sık sık arızaların meydana gelmesi Belediye arıza ekiplerini adeta bezdirdi. Ana caddelerden başka mahalle aralarında da sık sık su ve kanalizasyon patlakları ortaya çıkıyor. Özellikle ana caddelerde su patlağı onarılırken ve sonra bu bölüm de asfaltlama çalışması yapılırken zaman zaman trafikte aksamalar meydana geliyor.
Çorlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde şehir içi içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su tesisleri yapım işlerinin dosyaları İller Bankası’na teslim edildi.
Önümüzdeki aylarda anılan işlerin ihaleleri yapılarak, Çorlu’nun rahat nefes alması sağlanacak. Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Çorlu hızlı göç alan ve gelişen bir kent, özellikle alt yapı bizim için hayati önem taşıyor. Bu nedenle tüm alt yapı çalışmalarımızı içeren dosyalar, İller Bankası’na teslim edildi. Yasal prosedür biter bitmez, kent içinde ciddi kalıcı alt yapı çalışmaları gerçekleşecektir” dedi.
HABER VE FOTO: Erdal ÖZCAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...