***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

Emekliye Ayrılan Savcılara Veda Gecesi

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görev yapan ve yaş haddinden emekliye ayrılan iki Cumhuriyet Savcısı’na Shiva Et Lokantası’nda veda gecesi düzenlendi Çorlu’da Cumhuriyet Başsavcılığında görev yapan Cumhuriyet Savcıları Ahmet Kılıç ve Necmettin Güler’in yaş haddinden dolayı emekliye ayrılması nedeniyle Shiva Et Lokantası’nda veda gecesi düzenlendi. Geceye Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Belediye Başkanı Ünal Baysan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kudret Sarıtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Zikrullah Özbağ, hâkimler ve cumhuriyet savcıları katıldı.
Gecede konuşan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, “İki arkadaşımız aramızdan ayrılıyor. 6 aydır buradayım ve bizlerle deneyimlerini paylaştılar. Bir gün bu konuşmayı bizim içinde yapacaklar. Ahmet Bey ve Necmettin Bey alınlarının akıyla aramızdan ayrılıyorlar. Ahmet beyi fıkralarıyla özleyeceğiz. Necmettin beyi de her şeyi eleştirme davranışıyla özleyeceğiz. Kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine mutluluk dolu bir yaşantı diliyorum” dedi.
34 yıl görev süresi sonunda yaş haddinden emekliye ayrılan Ahmet Kılıç, “Bu geceyi benimle paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” diyerek meslek hayatı boyunca başına gelen ilginç olayları esprili şekilde anlatarak geceye katılanları kahkahaya boğdu. 30 yıl görev yapan ve yine yaş haddinden emekliye ayrılan Necmettin Güler’ de, “Bu gece bir tayin toplantısı değil. Uzun yıllar iyisi ile kötüsüyle geçirdiğimiz bu görevi sonlandırıyoruz. Hepinize teşekkür ederim” dedi.
Çorlu Kaymakamı Ali Dursun’da, “Böyle anlamlı bir gecede sevdiğim iki ağabeyimin yanında bulunmaktan onur duyuyorum. Böylesine ciddi bir görevi bu kadar iyi bitirmek herkese nasip olmaz. Her görev mukaddestir. Ama adalete hizmet etmek kadar yüce bir görev yoktur” dedi. Ardından Çorlu Kaymakamı Ali Dursun tarafından emekliye ayrılan Ahmet Kılıç’a plaketi ve hediyeleri verildi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’da Necmettin Güler’e plaketini ve hediyesini verdi. Daha sonra Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Zikrullah Özbağ emekliye ayrılan Ahmet Kılıç ve Necmettin Güler’le hatıra fotoğrafı çektirdi.
KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...