***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

KIRKLARELİNDE AKP İSTİFALARI

Kırklareli AKP İl Teşkilatında, 2009 yerel seçim sonrasından beri devam eden çalkantılar sürüyor. AKP teşkilatlarının sistemli ve halka yakın organize çalışmasını yıllardır bir türlü yakalayamayan Kırklareli teşkilatı bu dönemde de aynı başarısızlığı sürdürüyor. Bugün çalışmalarıyla göz dolduran il teşkilatının en sağlam kalelerinden biri haline gelen Kadınlar Kolu Başkanı Av. Tülay Peker ve yönetimdeki 15 üye istifa etti. Yeni istifalar da bekleniyor. Peker’in konu ile ilgili Basın Açıklaması şöyle;
“AK parti Teşkilatı içerisindeki Belediye Meclis üyeliğim, Türkiye Belediyeler Birliği’ndeki görevim, Kırklareli Kadın Hakları Komisyon Başkanlığı görevim ve Avukatlık mesleğim ile birlikte yoğun bir mesai gerekmektedir.
Önümüzdeki günlerde parti içi çalışmaların yoğun bir mesai gerektirmesi nedeniyle istifa ettiğimi saygıyla kamuoyuna arz ederim.
Yine Kırklareli Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi aşağıda istifa eden 15 arkadaşımın da ismini sizinle paylaşır ve huzurunuzda kendilerine onurlu duruşlarından, adaletli ve tarafsız tutumlarından, ezmeyen ama kendisini de ezdirmeyen tavırlarından ve en önemlisi partimize bağlılık ve çalışkanlıklarından ötürü teşekkür ederim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, destek ve çalışmalarımızla yardımcı olacağımızı, her zaman kimsesi olmayanın, ezilenin, haksızlığa uğrayanın yanında olacağımızı, aldatan da aldanan da olmayacağımızı, sözümüzün eri olduğumuzu beyan eder, geçmişimizi referans göstererek tüm kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”
İşte görevinden istifa eden üyeler;
Av.Tülay Tunçay Peker
Figen Yapıcı
İmren Erol
Hamdiye Akayran
Miyase Subaşı
Asiye Yaman
Ayşe Kutlubay
Güler Eşiyok
Semra Güler
Melahat Sinanoğulları
Dilek Ütük
Neslihan Şen
Gülşah Altaş
Özlem Demir
Meral Mısırlı
KAYNAK:www.gazetetrakya.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...