***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

LÜLEBURGAZ’A BÜYÜK PROJE

HABER VE FOTO: Fırat ÇALIŞKAN
İhlâs Pazarlama Bölge Müdürü Bayram Bıyıklı, Edirne Şube sorumlusu Özcan Onaldı ve Lüleburgaz Şube Sorumlusu Mustafa Rüzgâr LüleBurgazda günlük olarak yayın hayatını sürdüren HürFikir gazetesini ziyaret etti.
Gazetenin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ile bir süre Sohbet eden İhlâs Grubu, çok yakın bir zamanda Lüleburgaz İlçesinde yapımına başlanacak olan 150–200 dairelik projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.
İhlâs Grubu adına bir açıklama yapan Trakya Bölge Müdürü Bayram Bıyıklı, “ihlâs pazarlama adı altında faaliyet gösteren Huzurlu İnşaat Firması, halen Trakya Bölgesi’nin birçok yerleşim yerinde inşaat yapım faaliyetlerini sürdürüyor. Trakya’nın merkezi konumunda bulunan Lüleburgaz’da da 150–200 dairelik bir site yapım projemiz var. İçerisinde sosyal tesisleri bulunan, radyo temel tekniği ile yapılan, yüzde 50 tasarruf sağlayan ısı yalıtımlı dairelerden oluşan bir proje olacak bu. Proje kapsamında yer araştırmalarımız devam ediyor. Çok yakın bir sürede bu projeyi hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.
İhlâs Pazarlama Trakya Bölge Müdürü Bayram Bıyıklı, ziyaretleri esnasında M. Sıddık Gümüş’ün “İngiliz casusunun itirafları ve İngilizlerin İslam Düşmanlığı” adlı kitabını, gazetenin İmtiyaz sahibi Murat Mahir Altan’a hediye etti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...