***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

BBP İl Başkanlığı; “Denenmemiş tek partiyiz”

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Süleyman Süleymanoğlu, partilerin, bilindiği gibi yüksek oranlarda maddi imkanlara sahip olmaları gerektiğine vurgu yaparak, Büyük Birlik Partisi’nin kendi imkanlarıyla ayakta durduğunu söyledi.
Süleymanoğlu, Büyük Birlik Partisi’nde birliğin olduğunu, gönülün varolduğunu, yanlışa yanlış diyen bir parti konumunda bulunduğunu da ifade ettiği konuşmasında; “Ebedi Genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Temiz elle siyaset yapan tek siyasi partiyiz. Kim ne derse desin; Bir partinin geçmişine bakın, bir de Büyük Birlik Partisi’ne bakın derim.” Sözlerini hatırlatarak, partilerinin Tekirdağ halkına açık olduğunu ifade etti.
Süleymanoğlu, denenmemiş tek partinin Büyük Birlik Partisi olduğuna da dikkat çekerek, “Tekirdağ’da bütün kapıları gezeceğiz. Yanlış olan her noktayı medya aracılığıyla dile getirip çare bulacağız. Her yapılan güzel iş için, ebedi genel başkanımıza rahmet verip, Türkiye gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Amacımız; İktidar olmaktır. Bizim siyasetteki ebedi genel başkanımızda olduğu gibi, şu anki Genel Başkanımız Yalçın Topçu da önemli hassasiyetler göstermekte ve garibanların dostu, kimsesizlerin sözcülüğünü yapmakta olduğunu herkesin bilmesini istiyoruz.” diye konuştu.
Süleymanoğlu, 25 Mart’ta ebedi genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıldönümünde Tekirdağ İl Başkanlığından araç kaldırılacağını da kaydettiği açıklamasında; “Gitmek isteyen gönül dostlarımıza ve ebedi genel başkanımızı sevenlere kapımız açıktır. Bunun için 264 35 92 nolu telefondan irtibat kurmalarını istiyoruz.” dedi.
HABERTRAK GAZETESİ/TEKİRDAĞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...