***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Mart 2010 Salı

Hastaneye üst geçit

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Cengiz Becerir, “Göğüs Hastalıkları servisi ile diyaliz ünitesinin bulunduğu yeni binayı üst geçitle bahçeye bağlayarak, hasta ve hasta yakınlarının dolaşarak, eziyet çekerek binaya ulaşma sıkıntılarını sona erdirmiş olacağız’’ dedi.
Devlet Hastanesinde insana yönelik hizmet çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Becerir, yeni hizmete sokulan ve bahçe ile bağlantısı merdivenlerle sağlanan yeni binanın hasta ve yakınları için ulaşım sıkıntısının sorun olmasının anlaşılması üzerine derhal gerekli projenin hazırlanarak hayata geçirilmesinin sağlandığını söyledi.
Üst geçit şeklinde planlanan köprünün yapım çalışmalarının sürdüğünü, tahminen bir ay içerisinde bitirilerek hizmete açılacağını söyleyen Becerir, ‘’Hasta ve hasta yakınlarına en iyi ve kaliteli hizmeti verme hedefi kapsamında ulaşımda sıkıntı yaratacağına inandığımız yeni binayı üst geçitle bahçeye bağlayarak bir sorunu ortadan kaldırmış oluyoruz’’dedi.
Çağdaş, kaliteli ve yaşanabilecek sıkıntıları en aza indirecek hizmetleri gerçekleştirmek, hasta ve yakınlarının streslerini en alt düzeye düşürerek rahat bir ortamda hizmet almalarını sağlamanın görevleri olduğunu ifade eden Becerir, ekip çalışması içerisinde hastaneyi taşıdıkları kararlı çalışma arzusu ile bölgenin sayılı hastanesi konumuna getirmek amacında olduklarını belirtti.
Becerir şunları kaydetti. ‘’Üst geçit planlanan zaman birimine göre bir ay sonra hizmete girecek.
Ayrıca geçtiğimiz günlerde dahili birimler yoğun bakım ünitesi bir izole oda ve beş yoğun bakım yatağı olmak üzere 6 yataklı yoğun bakım ünitesi olarak hizmete sunuldu. Hastanemiz laboratuarı yer sorunu yüzünden dar bir alanda sıkışık bir şekilde hasta ve yakınlarına sıkıntı veriyordu. Boşalan diyaliz ünitesinin olduğu yeri yeniden dizayn ederek çok yakın bir zaman içerisinde hizmete sokacağız. Polikliniklerde yaşanan kalabalık ve sıkışıklığı ortadan kaldırmak için yaptırdığımız yeni bekleme salonunu da kısa süre içerisinde düzenleyip hastalarımızın hizmetine açacağız. Dolayısıyla yaşanan sıkışıklığı da ortan kaldırmış olacağız. Yine yeni binanın çevre düzenlemesi için gerekli ihale yapıldı. Bina yanına bir otopark düzenlemesi yapılacak ve üst bahçedeki otoparkla bitiştirilecek. Yağmur kanalları ve diğer düzenlemelerde bu çerçevede gerçekleştirilecek.’’
HABERTRAK GAZETESİ/TEKİRDAĞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...