***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Mart 2010 Perşembe

Vali Aydoğdu Lüleburgaz’da

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, ilçelerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Lüleburgaz’a geldi.
İlçelerin problemlerini yerinde dinleyip çözüm yolu bulmak, ilgili daire müdürlerinin de ilçelerin ihtiyaçlarını bulundukları ilçede aktarabilmek ve vatandaşlarında anında soru sorabilmeleri amacıyla Vali Aydoğdu tarafından düzenlen, “İlçelerin İhtiyaç ve Sorunları” konulu toplantıları Lüleburgaz’da yapıldı.
İlçelerin ihtiyaç ve sorunlarının masaya yatırılarak konuşulduğu, “İlçelerin İhtiyaç ve Sorunları” konulu toplantıları, şimdiye kadar Pınarhisar, Vize, Pehlivanköy, Kofçaz ve Babaeski ilçelerinde yapıldı.
Bir nevi bilgi paylaşımı mahiyetinde olan ve 2010 yılı içerisinde, o ilçe sınırları içerisinde neler yapabileceğinin konuşulduğu toplantılarda, tüm daire amirleri, kendi dairelerinin hizmet sahaları ile ilgili bilgiler vererek, toplantıya katılan ilçe sakinleri ve muhtarlar, daire amirlerine sormak istedikleri soruları yönelttiler.
Gerçekleşen toplantıda, Lüleburgaz’ın ihtiyaç ve sorunları konuşularak, Lüleburgaz’ın sıkıntıları giderilmeye çalışıldı.
Vali Aydoğdu, toplantıda yaptığı konuşmasında, ilçelerin ihtiyaç ve sorunlarını giderebilmek için bu toplantıların yapıldığını ve bu toplantıların tüm ilçelerde yapılarak, bütün ilçelerin ihtiyaç ve sorunlarının karşılanacağını belirtti.
Toplantıda, daire müdürleri ve amirleri kürsüye çıkarak kendi dairelerinin çalışma ve faaliyetleri ile ilgili kısa sunumlar yaptılar.
Programda sırasıyla; Kırklareli İl Jandarma komutanı Albay Mehmet Yiğit, İl Emniyet Müdürü Veysel Canbazoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yılmaz Emen, İl Müftüsü İsa Saim, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hakan Yağan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Bayındırlık ve İskan Müdürü Belkıs Akkan, İl Sağlık Müdürü Mehmet Bilgin, Karayolları 11’inci Şube Şefi Alaaddin Koç, Tarım İl Müdürü Erdinç Yazıcı, SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Akkaya, İl Çevre ve Orman Müdürü Fikri Erbaş, DSİ 112’nci Şube Müdürü Yavuz Genç, Kırklareli Orman İşletme Müdürü Şahin Aybal ve İl Özel İdare Müdürü Raif Kelep kendi alanları ile ilgili konularda sunum yaparak bilgi verdi.
Daire müdürlerinin sunumlarının ardından Vali Cengiz Aydoğdu, katılanların sorunlarını yanıtladı ve sıkıntılarını dinledi.
Vali Aydoğdu, toplantının verimli geçtiğini ve ilçenin sorunlarını tespit açısından faydalı olduğunu dile getirdi.
Programa, Vali Cengiz Aydoğdu, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, İl Daire Müdürleri ve amirleri, Lüleburgaz Emniyet Müdürü Emir Bilget, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Belde belediye başkanları, bazı oda ve derneklerin başkanları, okul müdürleri, muhtarlar ve bazı siyasi parti temsilcileri katıldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...