***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Mart 2010 Perşembe

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN VALİ AYDOĞDU’YA BRİFİNG

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Akkaya’dan brifing aldı.
Vali Cengiz Aydoğdu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Müdür Mustafa Akkaya’dan brifing aldı.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan brifingde, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Akkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl genelinde Kültür ve Turizm hakkında bilgiler verdi.
Kültür varlıklarından kütüphaneye, Dupnisa Mağarasından kazılara, İğneada Beldesi’nden İlçelere kadar birçok çalışma hakkında bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Akaya, Kırklareli İlinin tanıtımı için yapılması gereken çalışmalara değindi.
Vali Aydoğdu’da, Kırklareli’nin her konuda çok iyi bir şekilde tanıtılmasını, kültürel ve turizm açısından Kırklareli’nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, Kırklareli İli için ne gerekiyorsa yapılmasının talimatını vererek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne çalışmalarına hız katmasının startını verdi.
Toplantıya Vali Cengiz Aydoğdu, Vali Yardımcıları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Kültür ve Turizm Müdürü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ile Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri katıldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...