***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Eylül 2009 Çarşamba

Yaşanılabilir bir Sultanköy için bu göreve geldik

Tekirdağ iline bağlı Marmara Ereğli ilçesinin Sultanköy Beldesi Belediyesinde aylık meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Halihazır haritaların tartışması yaşandı.Tartışma sırasında geçen dönem ile bu dönem tekrar belediye meclis üyeliğinde bulunan meclis üyesi İsmail İleri ile başkan Ersin Çolpan arasında tartışma yaşandı.
Halihazır haritalarının olduğunu iddia eden muhalefet meclis üyesi, İsmail İleri’ye Başkan Çolpan “O zaman bu haritaların nerede olduğunu söyleyin. Burayı geçen dönem siz yönettiniz, eğer bu haritaların var olduğunda samimi iseniz, Sultanköy için çalışmalara destek verin ve haritaları saklanan yerden çıkarın teslim edin. Eğer Benimle bir meselenizi varsa, bunu vatandaşı cezalandırarak mı kapatacaksınız, haritaların senin arabanın bagajında olduğunu söyleyenler de var” demesi üzerine diğer meclis üyelerinin de konuya iştiraki ile meclis üyesi İsmail İleri, “haritaları mührü devraldığın kişiye sor” diyerek eski belediye başkanı Selahattin Baş’ı adres olarak gösterdi.
Hizmet için geldik bizim hizmet etmemizi
kimse engelleyemez..
29 Martta yapılan seçimler sonrasında göreve gelen CHP’li Belediye Başkanı Ersin Çolpan Sultanköy’de yapılmayan hizmetleri yapmak için göreve geldiklerini söyledi.
Göreve geldikten kısa süre içerisinde bir çok hizmete imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Ersin Çolpan “Biz Sultanköy’e ekip arkadaşlarım ile birlikte hizmet etmek için geldik hizmet etmemizi kimse engelleyemez. Halkımız rahat olsun en ufak sorunlarını dahi bize bildirsinler belediye olarak onların hizmetindeyiz.Güzel ve yaşanılır bir Sultanköy için var gücümüzle çalışacağız gereğini bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın”dedi.
HABER VE FOTO:Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...