***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Eylül 2009 Çarşamba

Çorlu Elektrikçiler Derneği Arda Restorantta İftar Yemeği Düzenledi


Tekirdağ iline bağlı Çorluilçesinde kurulu bulunan Elektrikçiler Derneği önceki akşam Arda restorantta üyelerine ve misafirlerine iftar yemeği verdi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde misafirler ilahiler eşliğinde oruçlarını açtılar.
Çorlu Elektirikçiler derneğinin iftar yemeğine, 108 üyenin yanında 52 misafirde davette yer aldı. Misafirler arasında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanı, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Zeki Doburcalı, Tekirdağ Elektrikçiler ve Elektronikçiler Derneği Odası Başkanı Sait İbiş, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem Yemişçi ve İhsan Çorbacı, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Osman Tunca, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, Madeni Eşya Elektrikli Aletler Odası Başkanı Hüseyin Aslan, Mühendisler Odası Başkanı Muharrem Okur, Çorlu Çıraklık Eğitim Müdürü Rüştü İlhan, Tredaş Çorlu Şubesi Müdürü de katıldı.
Fasıl grubu eşliğinden birbirinden güzel ilahiler eşliğinde eski ramazan günlerini aratyaman iftar yemeğinde düzenlemiş oldukları organizasyonla üyelerden ve misafirlerden Çorlu Elektrikçiler Derneği tam not aldı.
HABER VE FOTO:Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...