***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Eylül 2009 Çarşamba

İftar yemeğinde buluştular


Tekirdağ iline bağlı Çorluilçesi Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Çorlu Öğretmenevi’nde iftar yemeğinde buluştular. Bu gece Okul Müdürü Bekir Ateş, Müdür Yardımcısı Mustafa Gedik ve okulun ilk Müdürü olan Aytaç Yücebaşoğlu ve eşinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Komite Başkanı Bahattin Uzun’un açılış konuşmasıyla iftar yemeğine başlandı. Uzun konuşmasında, gelenek haline getirmiş olduğumuz iftar yemeğinin 2.nde buluşmuş olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz dedi ve ayrıca mezunlarla birlikte yapılan etkinliklerin dışında, okulumuzun kuruluşunun 30.yılında mezun olan arkadaşlardan ilk üçünün bize yaşatmış oldukları mutlulukları dile getirdi.
Bu arkadaşlardan Merve Olgun- Gazi Üniversitesi End. Sanatlar Eğit.Fakültesi İşletme Öğretmenliği bölümünü, Özge Uysal – Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turz.Eğit.Fakültesi Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği bölümünü, Güler Özen – Boğaziçi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Uluslar arası Ticaret bölümlerine girmeye hak kazandılar. Bu arkadaşları başarılarından dolayı tüm mezunlar adına kutluyoruz dedi. Bu tanıtım programından sonra bu öğrenciler hatıra olarak verilen hediyelerle ödüllendirildiler.
Mezunlar komite yönetimine teşekkür ederek bu geceden büyük bir haz duyduklarını ve gelecek yıllardaki iftar yemeklerinde buluşmak üzere diyerek ayrıldılar.
HABER VE FOTO: Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...