***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Eylül 2009 Çarşamba

MES Yapıdan Basın Mensuplarına İftar


Tekirdağ iline bağlı Çorlu`da konut sektöründe faaliyet gösteren MES Yapı firmasının sahibi ve aynı zamanda Çorlu Belediye Meclisi Üyesi olan Hasan Toprak Çorlu`da görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi MES Yapı tarafından hayata geçirilen Semilyon Konakları`nın Sosyal Tesisleri`nde gerçekleştirilen iftar yemeğine ev sahibi Hasan Toprak ve Çorlu`da görev yapan basın mensupları katıldı. MES Yapı olarak başlattıkları Semilyon Konakları projesi ile ilgili olarak bilgiler aktaran Toprak, projede yer alan dairelerden % 80`inin satıldığını söyledi.
Sosyal Tesisi, spor salonu, saunası, 3 bin metrekarelik kapalı otoparkı ve havuzu ile projenin bölgede örnek projeler arasında yer aldığını belirten Toprak; “Semilyon Konakları`nda her katta sadece 2 daire var. Daire sahipleri aynı katta çok fazla daire olmadığı için müstakil evde oturuyormuş gibi hissediyor. Bu yüzden projemizin adına konak dedik” diye konuştu.
Semilyon Konakları ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve minide olsa bir tanıtım gezisi gerçekleştiren Toprak, tüm basın mensuplarına katılım gösterdikleri için teşekkür etti.

KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...