***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Eylül 2009 Çarşamba

Rasim Ergene Anıldı…





Keşan eski Belediye Başkanlarından Rasim Ergene ölümünün 33.yılında(09.09.2009) Tarihinde anıldı.
Keşan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ve saat 13.00’te başlayan törene Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Küçükkarakaş, Cemil Kılavuz, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve Ergene ailesi katıldılar.
Asri Mezarlık’ta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan’a hizmet eden tüm Belediye Başkanlarına saygı duyduklarını belirterek “Vefat eden Belediye Başkanlarımızı göreve geldiğimiz günden bu yana ölüm yıldönümlerinde anmaya başladık ve bundan sonra da anmaya devam edeceğiz. Bugün hem partimizin 86.Kuruluş yıldönümü hem de Keşan’a önemli hizmetler yapan değerli Belediye Başkanlarımızdan Rasim Ergene’nin ölümünün 33.yıldönümü. Bugün kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz. Ben Keşan’a kısa sürede yaptığı belediye başkanlığında büyük hizmetler yapan merhum belediye başkanımız Rasim Ergene’yi ve diğer Keşan’a hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza rahmet ve minnetle anıyor ve tüm Ergene ailesine de bu acılı günde minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Özcan’dan sonra konuşan Rasim Ergene’nin oğlu İsmail Ergene’de, babalarının anılmaya başlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek “Bu geleneği başlatan sayın belediye başkanımız Mehmet Özcan’a, Ergene ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyor. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm Keşanlılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra emekli imam Salim Akın tarafından dualar okunarak Ergene anıldı.
Ergene, 9 Aralık 1973 tarihinde yapılan seçimde Keşan Belediye Başkanlığı’na seçilmiş 9 Eylül 1976 tarihinde vefat etmişti.



HABER VE FOTO:ERDOĞAN DEMİR

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...