***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Mart 2010 Çarşamba

KYİAD’ın yemeği yapıldı…

Merkezi İstanbul’da bulunan Keşanlı Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin Çırağan’daki yemekli toplantısı 3 Mart 2010 Salı akşamı saat 19.30 da başladı.Öncelikle Keşan’dan geceye katılan KTSO ‘nun Genç Girişimciler Grubu bölgemizi anlatan bir sinevizyon gösterisini sundular.
Bunun akabide KEYIAD Başkanı Mehmet Ali Akpınar kendilerine teşekkür ettiler.
Saat 21.00’de 59ncu Hükümet TC. Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ve beraberindeki heyet toplantının yapıldığı Hotel’ e geldi.
Abdüllatif Şener, KEYIAD üyeleri ve Keşan’dan gelen misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini ve işsizliğin çok ciddi bir noktaya geldiğinin üzerine vurgu yaptı.Çalışabilir genç nüfusun işsizlik oranının %25 e geldiğini ve gerekli istihdama yönelik yatırımların artması gerektiğini anlattı.Ordu,Yargı ve Hükümet arasında yaşanan gerilimden Hükümet’in siyasal çıkarım yapmasının doğru olmadığına değindi.Ülkemizin özelleştirme politikalarının da çok ciddi gözden geçirilmesi noktasında da fikirlerini belirtti.Yemek sonunda KEYIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akpınar , Başkan Yardımcısı Ahmet Eler ve TRYIAD Başkanı Nail Alım kendisine plaket takdim etti, KTSO Genç Girişimciler Grubu adına da Olgaç Çelik bölgemizi anlatan bir adet CD ve dergiyi Abdüllatif Şener’e hediye etti.Gece geç saatlere kadar devam etti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...