***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Mart 2010 Çarşamba

ÇORLU TSO BAŞKANI ÖZLEM YEMİŞÇİ TÜSİAD BAŞKANI ÜMİT BOYNER İLEBİRARAYA GELDİ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Ümit BOYNER’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmede; TÜSİAD ve Çorlu TSO çalışmaları ve hedefleri hakkında görüşen Başkanlar, ülkemizde istihdamın artması, genç nüfusun istihdama kazandırılması için önem arz eden meslek okulları, eğitim ve kadının dünyada ve Türkiye’deki yeri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Çorlu TSO Başkanı Özlem YEMİŞÇİ , TÜSİAD’ın, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası stratejik ortağı olmasından büyük memnuniyet duyacaklarını ileterek; başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz.“ dedi.
TÜSİAD Başkanı Ümit BOYNER, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın stratejik ortağı olarak tüm projelerde ve çalışmalarda Odanın yanında yer alacaklarını belirterek ; “ Türkiye’de ilk Ticaret ve Sanayi Odası kadın Başkanı olarak şahsınızı tanımaktan ve ziyaretinizden memnun oldum” dedi.
Çorlu TSO Başkanı Özlem YEMİŞÇİ ziyareti anısına TÜSİAD Başkanı Ümit BOYNER’e bir plaket sundu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...