***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Mart 2010 Çarşamba

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kermes ve fotoğraf sergisi ile start aldı.

Keşan Belediyesi’nce düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri start aldı.
Saat 12.00’de Belediye Pasajı’nda gerçekleşen “Keşan Belediyesi Üretken Eller Kermesi” ve saatte “Kadın ve Yaşam” Konulu Fotoğraf Sergisi açılışı gerçekleştirildi.
Sunuculuğunu Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın’ın yaptığı programda konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, şunları söyledi.
“Keşan Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir tören hazırladık. Etkinliklerimizi birkaç güne yaydık. Umarım günün anlamı konusunda etkinliklerimiz biraz daha katkı sağlar. Bu etkinliklerimizde emeği geçen tüm ekiplerimi kutluyorum. Emeği geçen bütün kadınlarımızı kutluyorum. Kadınlarımız da hayatın bir parçasıdır. Toplumda modern demokrasilerin yerleştiği sürece kadınların hakları saygıları daha da artacaktır. Hedefimiz ülkemizde modern bir demokrasi hedefini oturtmak ve dolayısıyla kadın haklarını ön planda tutmaktır. O anlamda ben 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutlar ve parlamentolarda seçimle gelen yerlerde kadınlarımızın daha çok artmasını diliyorum”
Özcan’ın konuşmasının ardından Keşan Belediyesi Çağdaş Kadınlar Halk Oyunları Topluluğu bir gösteri sundu.
Gösterinin ardından sergi açılışı Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve iki kadınla birlikte gerçekleştirildi.
Sergi açılışına Keşan Kaymakamı metin Borazan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Küçükkarakaş, Cemil Kılavuz ve Ali Toker, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal ile meclis üyeleri ve çok sayıda bayan katıldı.
Konuklar daha sonra kermesi ve fotoğraf sergisini gezdiler.
Keşan Belediyesi’nin Kadınlar Günü etkinliklerinde bugün (04.03.2010) de Cumhuriyet Gazetesi Şükran Soner, saat 14.00’te Köşk Düğün Salonu’nda “Kadın: Vitrindeki Siyaset “ konulu panele katılarak bir konuşma yapacak.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...