***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Mart 2010 Çarşamba

Edirne Lisesi’nden mezunlar Dernek kuruluşunun 75. yılını kutladı

Türk Eğitiminin Ulu Çınarı Edirne Lisesi’nden mezun olan, Tekirdağ’da oturanlar, her yıl olduğu gibi, bu yıl da geleneksel yemeklerini yaptılar.
23 Şubat 2010 gecesi ELY Derneği Tekirdağ Temsilcisi Vural Bozkurt ile Yardımcısı Ecz. Tuğrul Ersöz’ün organize ettiği yemeğe, 1951 yılı mezunu Dr. Mehmet Bakkal, 1953 yılı mezunu Ayhan Özkan, 1961 yılı mezunlar: İrfan Tekin, Adnan Baykal, Ali Metin, 1969 yılı mezunu Şaban Uruç, 1970-1975 yılları arasında mezun olanlardan; Vural Bozkurt, Tuğrul Ersöz, Halim Taylan, Aydın Kurban, Hasan Bakın (Malk.), Recep Palabıyık katıldılar.
En yaşlı mezun Dr. Mehmet Bakkal ve Ayhan Özkan’ın okul anılarını anlattığı gece, çok neşeli geçti. Bu tür yemeklerin tekrarlanması dileğinde bulunulan gecede yemeğe katılanlar, Tekirdağ’daki katılmayan diğer mensuplarının da katılması ile önümüzdeki aylarda (daha kalabalık) yapılmasını kararlaştırdılar.
Bu arada 2010 Mart ayında yapılacak olan Derneğin 75. kuruluş yılı kutlamasında, dernek mensubu ve 1951 yılı mezunu Dr. Mehmet Bakkal’a “ONUR ÖDÜLÜ” verilmesi kararı alındı.
Öte yandan; Edirne Lisesi’nin 1970 yılı mezunları “ 23 NİSAN PİLAV GÜNÜ”nde mezuniyetlerinin 40. yılını kutlayacaklar. Bu kutlamada 1970 yılı mezunu ve Tekirdağ Temsilcisi Vural Bozkurt’a plaket verileceği bildirildi.
Mezunlar; “Tekirdağ’daki Edirne Lisesi mezunları olarak, 23 Nisan etkinlikleri ile plaket törenine, tutulacak bir otobüs ile katılma kararı alındı.
Nice kuruluş ve kutlama yıllarına ulaşılması dileği ile Edirne Lisesi mezunlarına esenlikler dileriz. HABERTRAK GAZETESİ/TEKİRDAĞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...