***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Mart 2010 Çarşamba

Çocuk Çevre Koruma Birliği üyeleri HÜR FİKİR gazetesini ziyaret etti

Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Çevre Koruma Birliği, LüleBurgaz ilçesinde günlük yayın yapan HÜR FİKİR GAZETEsini ziyaret etti.
Çocuk Çevre Koruma Birliği üyeleri gazetenin tesislerini gezerek hazırlık aşamasından basım aşamasına kadar geçen süreç hakkında gazetenin Yazı İşleri Müdürü Fırat Çalışkan’dan bilgiler aldılar.
Çalışkan’ı soru yağmuruna tutan Çevre Koruma Birliği üyeleri, özellikle kullanılan boyalar ve kâğıtların özellikleri hakkında geniş bilgiler aldılar.
Gazetenin baskı tesislerinde gazetenin baskı aşamasını da büyük bir ilgi ile izleyen çevre koruma birliği üyeleri daha sonra gazeteden ayrıldı.
Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Çevre Koruma Birliği rehber öğretmeni Ferah Şirin Çevre Koruma Birliği ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde 2000 yılından itibaren faaliyet göstermekteyiz.
Gazetenize yaptığımız ziyarette bir gazetenin üretim esnasını öğrenmek ve çevreye olan zararları ve katkıları hakkında bilgi aldık. Bu konuda sizlere teşekkür ediyoruz.
Onursal Başkanımız Ömer Ermen eşliğinde yıllık çalışma programında belirlediğimiz etkinlikleri yönetim kurulu arkadaşlarımız Başkan Esra Gündüz, Başkan Yardımcısı Dilayda Güneş, Sekreter Oya Budak ile beraber yapıyoruz şuan 65 üyemiz bulunmaktadır.
İlerleyen etkinliklerimizde Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve 3K temizlik şirketini ziyaret ederek 23 Nisan hazırlıklarımız hızlandıracağız şuan üyelerimizle beraber yaşadığımız alanlardaki zamansız çöp çıkartımları ile ilgili takiplerde bulunuyoruz tespit ettiğimiz yerleri belediyemiz çevre müdürlüğü personeline bildirerek önlenmesi hususunda çalışmalar yürüteceğiz.” Dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...